Adaugă pardesiile la ținutele obișnuite

Dacă ai curajul să depășești limitele pe care singură ți le-ai impus, testează zonele modei cu articole vestimentare ce sunt disponibile în toate mărimile și la prețuri avantajoase. Imaginația pe care o aveți în ceea ce privește combinarea pieselor pentru a crea o ținută este cel mai de preț sprijin pe care trebuie să îl ai atunci când pornești pe acest drum.

A deține în dressing câteva pardesie poate fi un semn al inițiativei și determinării pentru a crea ținute proprii prin îmbinarea mai multor haine. Pardesiile se încadrează foarte ușor în multe stiluri vestimentare și au capacitatea de a schimba radical estetica. Pentru că uneori pare totul mult prea banal și simțiți nevoia de a evada din tiparele general observabile, pardesiele apar ca una dintre cele mai bune metode de a face acest lucru.

De ce se poartă pardesiile de la Lizzet?

Ținutele care conțin pardesie au un aspect fresh, actual și original pentru că uneori, aceste piese reprezintă chiar pata de culoare din întregul outfit. Sunt considerate ca fiind la modă, chiar și în condițiile ultimelor schimbări, pentru că își păstrează caracteristicile de eleganță și rafinament și oferă femeilor încrederea în propria persoană.

De asemenea, pardesiile sunt extrem de utile în sezonul rece deoarece se vor îmbina perfect cu ținutele elegante sau office, fără a le estompa aspectul grațios. Ele mențin aceeași notă de feminitate și permit doamnelor și domnișoarelor să își exprime personalitatea prin intermediul hainelor. Aceasta este o practică a multor femei care aleg să poarte pardesie – se asimilează în totalitate cu outfit-ul pe care l-au creat pentru că se regăsesc în piesele calitative și la modă pe care le poartă.

Ce pardesie de la Lizzet mi se potrivesc?

Atunci când alegeți să adăugați pardesieîn outfit-ul pe care îl purtați, trebuie să aveți în vedere ca acesta să completeze ținuta și nu să dezvantajeze ceea ce ați creat până în acel moment. Astfel, dacă vă aflați într-o sesiune de shopping aveți în vedere ceea ce ați achiziționat până în acel moment, dar și ceea ce ați dori să mai cumpărați. Pe de altă parte, dacă sunteți în căutare doar de pardesie, faceți o legătură între modelele pe care le preferați și hainele din garderoba personală.

Deși pardesiele se poartă deasupra unei ținute, este la fel de important ca acestea să facă parte din același context și să nu pară rupte din altă ținută. De asemenea, țineți cont de personalitatea pe care o aveți atunci când alegeți ceea ce purtați, iar acest lucru este universal valabil. În momentul în care aveți un caracter puternic, o fire impunătoare, veți opta spre articole vestimentare dinamice, care atrag atenția și chiar nu trec niciodată neobservate. Femeile ce aparțin acestei categorii vor opta pentru pardesie colorate, înflorate sau în modele mai deosebite pentru că astfel ele se simt cel mai bine.

La polul opus se află femeile cu o fire mai modestă, cărora le displace ideea de a monopoliza atenția celor din jur și care își doresc ca prezența lor să nu se facă remarcată prea mult; acestea vor alege pardesiele clasice și simpliste.