Agende personalizate – pune-ti si tu amprenta pe agenda ta!

agende personalizate

Fie ca este vorba de agenda personala, agenda de la munca sau o agenda pe care doresti sa o faci cadou, de cele mai multe ori iti doresti sa aiba ceva unic, ceva deosebit, un detaliu cu ajutorul caruia sa o deosebesti si sa te faca sa simti ca este pe gustul tau.

De cele mai multe ori, alegem agende personalizate pentru a le oferi cadou sau pentru a marca un eveniment important din viata cuiva, dar de prea putine ori ne gandim sa ne personalizam lucrurile. Cu toate ca agendele, in conceptia multor persoane, par obiecte banale si mult prea des intalnite, am putea spune ca nu este tocmai asa, asta deoarece aceste obiecte sunt cele pe care ne notam detalii importante din viata noastra, poate chiar momente foarte importante.

Probabil cand spui “agende personalizate”  multor persoane le fuge mintea catre numele personal ce se va gasi undeva, intr-un colt poate, pe agenda detinuta, fapt ce este gresit. De ce este gresit?! Raspunsul pentru aceasta intrebare este destul de simplu, deoarece “personalizat” nu trebuie sa insemne doar un nume si atat.

Cand ne gandim la a personaliza ceva, putem lua in considerare hobby-urile pe care le avem, mancarea preferata, vacanta in care ne dorim cu ardoare sa ajungem, poate chiar masina preferata, iar exemplele pot continua indelung. Pentru a privi in afara globului de cristal, pentru a avea o alta viziune, trebuie sa observam ce face cu adevarat ca un lucru sa devina “personalizat”, practic sa ne reprezinte. 

Sunt clasicele agende personalizate un cadou interesant?

Facand referire la abordarea anterioara, cand ne gandim la a personaliza un obiect, trebuie sa ne gandim la mult mai mult decat a pune un nume pe acesta. La fel este si in cazul agendelor, daca dorim ca un cadou pe care il vom oferi cuiva trebuie sa ne gandim mai mult la ce iubeste cel mai mult acea persoana si la ce ar surprinde-o sa vada pe o agenda primita cadou. Asadar, pentru a face ca aceste agende personalizate sa devina cadoul mult dorit, dar totodata si foarte interesant, trebuie sa privim in esenta, sa ne dam seama ce ar iubi persoana careia o daruim atat de tare incat nu s-ar mai dezlipi de acea agenda daca ar avea intiparit pe ea ceva atat de pretios. 

Poate ca pare un cadou banal, dar, punandu-ne in pielea celui ce o va primi, pe langa faptul ca este deosebit de utila, poate fi atat un cadou simbolic, cat si unul de mare folos, iar personalizarea acestora cu ceva de mare pret pentru cel ce o va primi poate fi secretul pentru ca agenda oferita cadou sa devina un obiect de care cel ca o va primi nu se va mai dezlipi. 

Totoda, daca persoana ce o primeste este una ocupata, ce are un job solicitant sau poate are prea multe lucruri de retinut, o agenda de acest tip poate fi un cadou grozav, deoarece, de cele mai multe ori, persoanele ocupate detin  agende in care noteaza  sarcinile de zi cu zi, sau fel de fel de detalii importante.