Cum ajuta noile solutii iluminat led la reducerea costurilor?

Datorita costurilor reduse pe care le aduc si a sustenabilitatii, cele mai recente solutii de iluminat pot usura viata foarte multor oameni si pot contribui la reducerea cheltuielilor de intretinere in foarte multe companii.

Noile solutii iluminat led prezinta avantajul unei iluminari de calitate, cu posibilitatea de ajustare a intensitatii luminii si de alegere a culorii acesteia. Aceste solutii iluminat led vin in diverse forme si dimensiuni, prezinta diverse modalitati de montaj si se adapteaza foarte usor in incaperile in care sunt instalate. Se pot crea astfel diverse jocuri de lumina, iar cei care observa aceste detalii isi pot coordona urmatoarele alegeri in functie de aceste detalii. In proiectele de tip HORECA alegerea unor solutii de iluminat led potrivite poate conduce la imbunatatirea reputatiei locatiei sau cresterea numarului de clienti.

Cu ajutorul noilor solutii iluminat led multe incaperi ajung sa fie mai bine iluminate, mai intens, fara a necesita costuri aditionale chiar si in urmatorii 5 ani. Fiind o varianta optima pentru iluminarea spatiilor extinse, precum parcari, centre comerciale sau chiar si hale industriale, acestea devin deseori o investitie serioasa facuta de companii pentru a-si salva costurile si a obtine un raport calitate-pret cat mai convenabil.

Se poate opta pentru astfel de solutii de iluminat chiar si in spatiul personal, pentru a schimba un pic stilul sau pentru a marca noile piese de mobilier achizitionate. Banda led poate fi aplicata cu succes atat sub, cat si deasupra unui dulap pentru a-i contura marginile si pentru a crea o lumina difuza seara. Acestea pot inlocui iluminatul clar, mai ales cand se doreste o atmosfera mai intima, cu un necesar minim de vizibilitate si un aer modern in incapere.

Noile solutii de iluminat led vin in forme si dimensiuni diferite, pot fi liniare sau decorative si prezinta trei modalitati de montaj. In cele mai multe cazuri acestea pot fi personalizate si pot fi facute la comanda. Datorita usurintei cu care sunt manevrate si montate, din ce in ce mai multi clienti inlocuiesc iluminarea traditionala cu aceste tehnologii led.

Consumul redus de curent electric, rezistenta indelungata in timp, lipsa radiatiilor ultraviolete si posibilitatea de control de la distanta sunt avantaje care atrag clientii si ii conving sa investeasca si sa se bazeze astfel pe aceste inovatii.

Solutiile de iluminat prezinta avantajul de a rezista si a functiona in conditii optime chiar si la temperaturi de peste 50 de grade. Chiar si la temperaturile scazute, de pana la -50 de grade Celsius, solutiile de iluminat sunt foarte rezistente atat la socuri cat si la vibratii puternice. In foarte multe proiecte arhitecturale, precum fabrici sau alte hale industriale, aceste caracteristici confera siguranta unei investitii pe termen lung cu costuri reduse de mentenanta.

Solutiile de iluminat led se folosesc si in proiectele de tip HORECA, unde accentul cade pe emotie si pe experienta pe care o cauta turistii. La diverse evenimente, se pot crea efecte speciale si jocuri de lumini cu astfel de solutii si se pot crea amintiri memorabile. Pentru astfel de momente clientii sunt dispusi sa investeasca foarte mult, pentru ca emotia generata de astfel de produse este greu de inlocuit cu iluminarea conventioanala.

Pe de alta parte, cu ajutorul solutiilor de iluminat led se transmite un mesaj de responsabilitate sociala si se adopta masuri sustenabile cu rezultate maxime si un profit mai mare.

Specialistii de la compania ProfilistLED vin in ajutorul clientilor cu diverse solutii de iluminare, de la corpuri liniare LED pana la proiectoare pentru spatii industriale. Compania ProfilistLED a fost infiintata in anul 2016 si se numara printre cei mai seriosi jucatori in industria solutiilor si tehnicilor de iluminat.