Cum alegi cele mai potrivite coltare fixe living pentru locuinta ta?

coltare fixe living

In noile achizitii foarte multe persoane pierd o multime de timp gandidu-se care dintre numeroasele modele este cel potrivit pentru ei. Amenajarea locuintei nu a fost niciodata simpla, tinand cont de faptul ca aceasta este si responsabila intr-o proportie considerabila de starea de spirit a proprietarilor. In timp ce unele persoane se simt bine intr-un decor aerisit, altele considera ca obiectele de decor aranjate pretutindeni sunt cele care le aduc starea de bine.

Ghid de cumparaturi pentru coltare fixe living

Pentru a face decizia mai usoara si pentru a evita momentele de tergiversare in alegere, iata un scurt ghid de cumparaturi pentru coltare fixe living:

  1. Dimensiunea. Poate cel mai bun criteriu in functie de care va puteti alege coltarul ideal este dimensiunea. Verificati exact care este perimetrul living-ului si care este spatiul pus la dispozitie de acesta pentru a amplasa un coltar. Mare atentie in acest sens pentru ca va trebui sa aveti suficient spatiu atat pe orizontal, cat si in fata coltarului. Miscarea in living nu trebuie sa fie ingreunata de prezenta piesei de mobilier. Dimensiunea va restrange foarte mult aria cautarilor si va va aduce cu un pas mai aproape de rezultat.
  2. Nuanta. In prezent, foarte multe magazine prefera sa puna la dispozitia clientilor un paletar divers de culori. In acest caz, nuanta nu va reprezenta o problema indiferent de modelul ales, insa daca nu aveti posibilitatea de a alege, cu siguranta vor mai fi cateva optiuni la care veti renunta. Potrivirea nuantelor in living creaza, de asemenea, o stare de bine si confort.
  3. Tapiteria. Alegeti coltare cu o tapiterie groasa si rezistenta. La fel ca in cazul nuantelor, puteti avea posibilitatea de a alege pana si textura tapiteriei. Deoarece dimensiunile unul coltar sunt considerabile, va trebui sa luati in calcul cat de mult va influenta aspectul per total living-ul.
  4. Structura. Modelele de coltare fixe living trebuie sa aiba o structura metalica rezistenta care sa permita utilizarea pe o perioada indelungata. Verificati exact descrierea tehnica a produsului si analizati care sunt materialele din care cadrul coltarului este realizat. In functie de acesta va puteti face o idee clara cu privire la durata de viata si rezistenta in timp.
  5. Accesorizati. Coltarele fixe se potrivesc de minune cu fotoliile in living-urile de mari dimensiuni. Este o forma din ce in ce mai des inaltanita de a accesoriza canapelele sau coltarele cu piese de mobilier din aceeasi gama, de tipul fotoliilor sau al taburetilor.

Cui nu-i place sa se intinda pe canapea cand ajunge acasa? Sentimentul de a fi in sfarsit inapoi in propriul spatiu, inconjurat de familia ta, cu mult timp liber in fata pentru a te relaxa – fericire. Este corect sa spunem ca o canapea tip coltar este alegerea suprema pentru relaxare. Indiferent cat de mare sau de confortabila este canapeaua ta cu 3 sau 4 locuri, nimic nu se compara cu confortul de a te relaxa intr-un coltar.

Bucura-te de cel mai bun loc de relaxare – aseaza-te in coltarul tau, cu picioarele acoperite de perne, telecomanda televizorului si gustarile tale preferate la indemana. Nimic nu se poate compara cu acest sentiment!