Apartamente în Sebeș gândite special pentru tine

Cu siguranță fiecare om își dorește un cămin cu bun gust, relaxant și luxos. După o zi grea de muncă tot ce vă doriți e să vă odihniți într-un apartament călduț și primitor? Atmosphere-residence.ro este ceea ce căutați. Astfel, dacă vă doriți un apartament cu 1cameră sau chiar cu 3 camere veți descoperi o atmosferă plăcută și un conform nemaiîntâlnit.

Chiar dacă este un oraș mic, în Sebeș au avut loc investiții și în domeniul imobiliar. Aici au fost construite noi ansambluri rezidențiale, care să satisfacă și cele mai exigente cerințe ale clienților.

Apartamentul tău de vis este foarte ușor de găsit și la fel de ușor de obținut

Indiferent de criteriile dumneavoastră, veți putea achiziționa apartamente în Sebeș fie mobilate sau nemobilat, cu una până la trei camere și cu una sau două băi. Living-un este unul dintre cele mai spațioase încăperi amenajat în așa fel încât să vă simțiți cât mai comod. Un balcon spațios este cu siguranță un mare plus.

Cei aproximativ 83 mp sunt foarte bine gândiți și finisați, iar dumneavoastră vă puteți amenaja apartamentul după bunul plac. Pentru a beneficia de personalizarea locuinței trebuie să rezervăți apartamentul pentru a vă bucura de toate beneficiile acestuia. Pentru a vedea apartamentele și pentru a vă decide care este cel potrivit pentru dumneavoastră puteți beneficia de un tur gratuit, iar dacă doriți să plătiți cash veți avea parte de o reducere.

Locurile de parcare sunt foarte bine amplasate iar zonele verzi spațioase cu locuri de joacă pentru copii. De altfel, aceste apartamente în Sebeș sunt localizate în apropierea centrului comercial și a transportului în comun și la o distanță de aproximativ un km de centrul orașului.

Apartamente în Sebeș proiectate de San Casa

Siguranța și confortul dumneavoastră este pe primul loc dea ceea vă sunt puse la dispoziție cele mai calitative și accesibile apartamente în Sebeș de care nu vă veți mai plictisi. Dezvoltatorul imobiliar a gândit acest proiect atât pentru tineri cât și pentru familii numeroase. Așadar Atmosphere-residence.ro cuprinde 450 de apartamente pentru fiecare persoană în parte și pentru nevoile acesteia.

Dezvoltatorul imobiliar poate fi contactat pe pagina lui personală de Facebook pe https:/www.facebook.com/SanCasacomplexrezidential/, pentru toate detaliile și întrebările dumneavoastră despre locuință.

Toate necesitățile de care ai nevoie în apartamente în Sebeș

Alegând să vă cumpărați un apartament de calitate superioară veți afla că și facilitățile sunt mai avansate. Veți avea parte de încălzire prin pardoseală, centrală termică ultraperformantă, detector de gaz, aer condiționat, lift, spații comerciale, grădiniță etc.

De altfel, la o distanță de aproximativ 12 km se află orașul Albă Iulia, iar la 100 km se află orașul Cluj Napoca.

Astfel, în cazul în care doriți o locuință nouă nu trebuie să stați prea mult pe gânduri. Un apartament situat într-un ansamblu rezidențial nou are prețuri de circa 700 – 800 de euro/mp.

Atunci când începi căutarea pentru un nou apartament, trebuie să ai în vedere o mulțime de lucruri: spațiul de locuit, numărul de camere, prezența unui loc de parcare și, bineînțeles, prețul acestuia. Trebuie, de asemenea, să te gândești dacă vrei un apartament deja mobilat sau vrei să ai libertatea de a-l decora după bunul plac. Și să nu pierzi din vedere cu ce ai vrea să fie utilat.

Cum să găsiți apartamente în Sebeș ieftine și cu bun gust

Înainte de achiziționa un apartament trebuie să faci o analiză amplă a pieței imobiliare. Astfel vei putea ști care sunt prețurile medii și dacă suma cerută nu este exagerată. Mai mult, poți apela chiar și la un specialist imobiliar. Acesta va efectua analize obiective și te va ajuta în luarea unei decizii.

Pagina de FaceBook San Casa – Complex Rezidential – https://www.facebook.com/SanCasacomplexrezindential/

CONTACT

[email protected]

Departamente vânzări

Similie Alexandra : 0751061359

Bradila Diana : 0749936607

Telefon fix/fax: 0358882425