Casti profesionale si alte tipuri de casti

casti profesionale

Castile au ajuns un accesoriu extrem de folosit de absolut toate persoanele, accesoriu care cu timpul a devenit ca si un prieten de incredere al utilizatorilor. Insa, de-a lungul articolului nostru urmeaza sa discutam despre cum iti poti alege acele casti profesionale, cat si care sunt celelalte tipuri de casti disponibile pe piata.

Desi in momentul lansarii si nu numai, castile erau vazute ca niste bureti ce au in componenta doua difuzoare si un cablu, iata ca in timp industria, cat si si tehnologia au evoluat, adaptandu-se tuturor cerintelor si nevoilor clientilor, iar astazi au ajuns sa fie un accesoriu de-a dreptul indispensabil pentru orice impatimit de muzica si nu numai, dar mai ales pentru cei ce aleg sa inregistreze o anumita melodie.

Totodata, in ceea ce tine de producerea sau de inregistrarea podcasturilor, castile au ajuns un accesoriu mai mult decat necesar, putand sa iti ofere atat intimitatea de care ai nevoie, cat si portabilitatea cautata de fiecare dintre noi

Castile profesionale si alte tipuri de casti

In prezent, tipurile de casti sunt clasificate in mai multe categorii, dar simplificand un pic clasificarea castilor, putm sa spunem ca este vorba despre casti tip over-ear, on-ear si casti in-ear.

In ceea ce tine castile over-ear, putem spune ca vorbim despre acea de casti ce acopera complet urechea ascultatorului, putand astfel sa ofere o izolare perfecta fata de sunetul din exterior, acestea fiind si castile ce sunt folosite mai ales de producatorii de muzica, tocmai pentru ca sa poata forma o asa-zisa bariera intre sunetul ce ar putea proveni din exterior si ceea ce auzi tu in casti.

Din punct de vedere al castilor over-ear, ei bine, acestea iti pot oferi mai multe avantaje, de exemplu izolarea sunetului alaturi de un plus de confortabilitate, spre deosebire de castile tip on-ear. Tocmai din cauza faptului ca acele casti over-ear iti pot acoperi complet urechea, fara sa puna o presiune deranjanta pe urechile celui ce le folosesc

Ba mai mult, marimea acestora poate reprezenta chiar si un plus de calitate, pentru ca piesele acestora sunt un pic mai mari, lucru ce are o importanta destul de mare, in sepcial pentru cei specializati in acest domeniu.

Castile tip on-ear sunt acea varianta ceva mai portabila, dar si un pic mai compacta, in timp ce principalul atuu al acesto cast ar fi ca poate sa permita o usoara patrundere si a sunetului din exterior, astfel reusind sa ai o experienta de folosire, de inregistrare, cat mai realista.. Pentru persoanele ce lucreaza de la un anumit birou sau se afla in cadrul unei anumite conferinte, acest lucru are o insemnatate destul de puternica

Ultima varianta de casti sunt castile in-ear, sau mai corect spus castile ce sunt folosite in special in interiorul urechii. Acestea sunt cele mai putin remarcabile, dar si cele mai portabile. Mai ales sportivii opteaza pentru acest tip de casti, tocmai din cauza faptului ca greutatea este una insignifianta dar si pentru simplul fapt ca sunt usor de utilizat.