Cât de importante sunt parfumurile?

Produsele cosmetice pentru machaj și parfumurile au ocupat dintotdeauna locurile fruntașe în preferințele și dorințele doamnelor și domnișoarelor. Fie că sunt utilizate zilnic sau doar la evenimente, ele ajung cu succes în inimile femeilor pentru efectele pe care acestea le provoacă, dar și pentru modul în care le fac să se simtă. Pentru acest fapt, din ce în ce mai multe companii își orientează profilul spre comercilizarea acestor produse, iar altele se ocupă intens de descoperirea de noi produse cu efecte revoluționare în ceea ce privește sănătatea tenului sau calitatea mirosului unei ape parfumate.

De ce sunt atât de îndrăgite parfumurile?

Licori cu miros dulce, senzual, fresh sau exotic, parfumurile sunt apreciate pentru că transmit celorlalți din jur mesaje subtile cu privire la persoane ce îl poartă. Fie că este vorba despre dorință de seducție sau doar de un aspect și miros îngrijit, fiecare femeie își alege parfumul în funcție de sentimentele pe care dorește să le exteriorizeze în alt mod decât verbal. O metodă deosebită de a face acest lucru, dar și de a câștiga atenția celor din jur care nu implică prea mult efort.

De asemenea, parfumurile au avantajul diversității; ele pot fi folosite în funcție de locul și evenimentul la care se merge: se va face întotdeauna diferența între folosirea unui parfum atunci când se pregătește un interviu pentru angajare și o petrecere în club cu prietenii. Subtilitatea și potrivirea parfumului cu contextul este cea care realizează dimensiunea favorabilă celei ce îl poartă și nu cantitatea. Astfel, femeile, iubitoare de nou și divers, îndrăgesc parfumurile pentru corelația dintre context și gama vastă disponibilă pe piață.

Cum influențează machiajele disponibilitatea femeilor?

Situația este relativ simplă, asemănătoare vibe-ului pe care îl oferă shopping-ul. Achiziționarea de haine nu a rămas singura ”plăcere vinovată” a femeilor, ci s-a adăugat și dependența de a cumpăra produse de make-up. Din această categorie fac parte alte subcategorii destul de numeroase a căror importanță și utilitate le pot descrie doar femeile: produse pentru hidratare, pentru ten gras/mixt, produse pentru machiajul buzelor, al ochilor, fond de ten, pudră, iluminator, blush și lista poate continua cu o mulțime de produse de îngrijire a corpului.

Cu siguranță bărbații se întreabă deseori la ce folosesc toate acestea, de ce nu există unul universal și de ce durează atât de mult folosirea acestora. Femeile țin mult la aspectul lor și la modul în care se prezintă, astfel, ele vor încerca prin intermediul produselor să-și pună în evidență trăsăturile, fapt ce necesită timp și atenție sporită în utilizarea diverselor seturi de produse. De asemenea, ele se orientează spre metode prin care să diminueze imperfecțiunile și, pe lângă machiajul efectiv, folosesc produse pentru tratarea sau menținerea tenului curat.

Parfumurile și machiajul întregesc ținuta unei femei și îi conturează aspectul final. Ele trebuie asortate precum hainele pentru a se potrivi imaginii de ansamblu și pentru a pune în evidență femeia prin ce are ea mai frumos. Deși par de neînțeles, utilitatea tuturor acestot aspecte prinde contur în momentul apariției complete și desăvârșite care, dacă este corect aleasă, va lăsa plăcut suprinsă și mintea celui mai critic personaj; fapt ce reprezintă pentru femei dovada că merită să investească timp și bani în aceste produse.

CONTACT

Str. Garii nr. 4/D, Gheorgheni, Jud. Harghita 535500

[email protected]

Tel — 0770411081

Tel — 0755877780

Luni-Vineri — 09:00-17:00

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*