Cele mai bune oferte pentru trusouri de botez ieftine

Cele mai bune oferte pentru trusouri de botez ieftine

Botezul, un eveniment atât de frumos și plin de emoție în viața unui cuplu, care tocmai și-au definit iubirea prin minunea lor. Creștinarea celui mic reprezintă prima și una dintre cele mai importante momente duhovnicești din viața sa.

Este plină de semnificație și de tradiții, printre care fiecare membru al familiei va trece doar o singură dată în viață, în special îngerașul vostru. Însă, responsabilitățile vin la pachet cu organizarea evenimentului de o astfel de anvergură.

Atât nașii, cât și părinții biologici vor avea sarcini de îndeplinit și lucruri de achiziționat. Fiecare aspect este esențial și nu poate fi ignorat, în special trusoul de botez.

La noi vei găsi trusouri de botez ieftine și complete, ce le poți asorta cu hăinuțele de botez. Astfel, nașele nu mai trebuie să caute în altă parte. Găsesc tot ce au nevoie la BelleConcept.ro.

Din ce sunt compuse aceste trusouri de botez ieftine?

Trusoul de botez este, fără doar și poate, este cel mai important lucru pe care nașa trebuie să-l achiziționeze după ce se sfătuiește cu părinții. Noi am pregătit diverse modele complete, care sunt asortate cu costumașe speciale, atent lucrate.

Trusoul este piesa de rezistență a botezului. Acesta este compus din mai multe obiecte destinate ceremoniei de creștinare a copilului:

  • un prosop mare din bumbac pentru bebe – se va folosi atunci când cel mic va fi scos din cristelniță, pentru ca nașa să-l șteargă ușor de apa sfântă a botezului;
  • un prosop mai mic pentru preot – preotul se va șterge pe mâini de apa botezului, după ce-l va scoate pe bebe din cristelniță, dar și înainte de taină, când va folosi săpunul pentru a se spăla pe mâini;
  • un săpun pentru preot;
  • o sticluță pentru mir – se va pune un ulei de măsline, care în timpul slujbei va fi sfințită și va căpăta virtuțile unui mir pe care părinții îl pot folosi pentru bebeluș;
  • o batistă – este mai mult un obiect simbolic, ce va putea fi păstrată mai apoi pe post de amintire;
  • o fașă de botez – va fi folosită pentru a strânge pânza în care va fi înfășurat bebelușul;
  • o pânză de mir, ce se mai numește și crasmă – este cea în care va fi îmbrăcat trupul copilului după ce va fi scufundat în apa sfântă.

Nașa poate să personalizeze elementele ce compun trusoul, pentru a fi cât mai specifice, atât cu data de naștere, cât și inițialele copilului.

De ce să alegi trusourile Belle Concept?

Ți-am pregătit diverse trusouri, care mai de care mai frumoase, realizate doar din materiale potrivite pentru pielea bebelușului tău. Acestea corespund celor mai înalte standarde, fiind mai mult decât sigure pentru pielea bebelușului. Nici o componentă nu va irita sau afecta în vreun fel pielea delicată.

În cazul în care ești adeptul lucrurilor realizate cu atenție și la tine în țară, trebuie să știi că toate produsele noastre sunt croite cu iubire tocmai în România, majoritatea chiar în atelierele noastre personale.

Ne folosim de bumbacul moale, muselină în dublu strat sau finetul certificat special pentru micuții creștini. Trusoul va veni frumos ambalat, într-o cutie cu capac transparent sau un cufăr de comori asortat.

La cerere, îți oferim posibilitatea de a personaliza prin intermediul broderiei trusoul ales cu numele și data evenimentului special din viața celui mic. Poți opta inclusiv pentru scurte mesaje cu emoție, în funcție de preferințele personale.

Completează trusourile cu costumașele sau rochițele de botez favorite. Astfel, vei găsi tot ce ai nevoie într-un singur loc. Ți-am pregătit și diverse lumânări de botez, atât de importante, ce-i vor lumina primii pași în lumea frumoasă a creștinătății.

BelleConcept.ro te așteaptă cu idei unice și frumoase pentru toate gusturile!