Cele mai interesante destinații turistice pe IriTravel

O vacanță este binevenită oricând și oriunde. Îți dorești să mergi în Turcia, Grecia, Bulgaria sau chiar pe litoralul românesc? Dorința ta este planificată deja cu IriTravel, trebuie doar să îți faci bagajul și să îți iei cu tine ochelarii de soare. Pe site-ul IriTravel.ro vei găsi oferta potrivită dorințelor tale.

Dacă vrei o vacanță cu familia, prietenii sau pur si simplu ai o întâlnire de afaceri și îți mai ramâne timp de un sejur, pe Iritravel.ro găsești prestabilite vacanțe în foarte multe țări.

Alege cea mai bună ofertă turistică

România – prima destinație de care trebuie să se bucure fiecare român. Avem o țară frumoasă pe care mulți străini o vizitează și apreciază. Ar trebui să profităm de faptul că suntem români și să ne mândrim de țara noastră. Pe Iritravel.ro vei găsi destinații turistice de prin toate colțurile țării, de la Brașov până la Costinești, iar la orice pas vei găsi obiective turistice.

Grecia – Destinația care este pe placul tuturor turiștilor. Dacă nu ai fost până acum într-o vacanță în Grecia, îți vei dori să mergi de acum înainte. Iar dacă ai fost deja, sigur îți dorești să mai mergi. Poți alege să mergi în Thassos sau Zakynthos, nu vei regreta nicio destinație. Fiind foarte aproape de România, Grecia se află printre destinațiile preferate ale românilor.

vacante Grecia

Austria – Țara cu povești, cu artă, muzică, istorie și bineînțeles munți. Este destinația perfectă atât pentru sezonul cald cât și pentru cel rece. Nu este o țară foarte mare, însă are un adevărat potențial turistic.

Bulgaria – “Frumoasă-I vecina noastră”. La fel putem spune și noi despre ea, fiind o țară cu potențial turistic ridicat pe litoralul Mării Negre care atrage turiștii pe timpul verii din multe colțuri ale Europei. Hai să ne cunoaștem vecinii mai bine și să descoperim de asemenea tradițiile și datinile acestora începând de la capitala Sofia până la malurile Mării Negre.

Italia – Ce țară frumoasă! Reprezintă o destinație complexă, cu plaje, munți, lacuri și nenumărate obiective turistice. Bucătăria, vinurile specifice îți vor topi papilele gustative și te vei simți răsfățat. Fie vară sau iarnă, pe IriTravel îți poți planifica o vacanță în orice moment.

Turcia – Te-ai gândit vreodată că vrei să descoperi ceva cu totul și cu totul nou? Destinația Turcia este răspunsul pe care îl așteptai. Unii o consideră țară magică, iar alții o văd plină de mister. Iubești obiectivele turistice și relaxarea? Așteptăm părerea ta despre Turcia, să ne spui cum a fost pe Iritravel.ro.

Serbia – Ce destinație încântătoare! Românii preferă destinația Serbia deoarece este foarte aproape. Această țară are niște peisaje încântătoare ce-ți vor bucura privirile. Pentru iubitorii de sporturi de iarnă, Serbia se află printre preferatele acestora datorită pârtiilor de ski.

Circuite pe IriTravel

Caraibe – Cu avionul sau cu vaporul, sigur nu vei regreta experiența, ci dimpotrivă, o vei recomanda și altora. Cuba, Guadeloupe, Antigua, Curacao sunt doar câteva destinații. În călătoria ta vei da peste vulcani și peisaje de vis.  Cicuitele pot avea 14 sau 17 zile de relaxare. Dacă alegi să călătorești cu un circuit în Caraibe, pe lângă distracție, vei avea parte de cultură ți tradiții cum ar fi orașul Trinidad, Palatul Cantero și nenumăratele castele. Pentru a vă rezerva un loc, urmăriți actele necesare și condițiile de înscriere pe iritravel.ro.

Asia Centrală – Vrei să descoperi istoria acesteia? Reprezintă un liant între Europa și Asia. Fiind o zonă mai puțin cunoscută a lumii, alții își doresc să o viziteze mai mult, iar Asia Centrală a fost redescoperită treptat. Printre obiectivele regiunii se numără Cambodgia, Iran, Laos, Vietnam etc. Cicuitele pot avea 14 sau 17 zile de relaxare și cultivare istorică.

America de Sud– Sunt atâtea de văzut și poate ți-e dificil să alegi printre numeroasele orașe turistice. De aceea, cu un circuit turistic pe www.iritravel.ro vei parcurge tot mai multe orașe. Brazilia, Chile, Ecuador, Honduras, Peru sau Mexic sunt doar puținele orașe pe care le găsiți pe IriTravel.

Africa – Dacă ești pasionat de safari, Africa are locurile potrivite pentru tine. Reprezintă o surpriză pentru toți vizitatorii acesteia, deține o adevărată viață sălbatică. Peisajele spectaculoase și plajele îți vor fura privirile, cât și parcurile naturale. Poți alege o călătorie în lumea faraonilor sau o escapadă la Cascada Victoria.

De ce să alegi o ofertă turistică pe IriTravel.ro

În primul rând distracția si confortul sunt asigurate. Oriunde ți-ai dori să mergi IriTravel este în ajutorul tău și îți oferă mai mult la preț accesibil. Te ținem la curent cu evenimentele din zona în care vrei să călătorești și îți oferim toate informațiile necesare unei călătorii și a transportului și ai la dispoziție cazări în stațiunile unde vrei să călătorești.

Nu mai ezita, fă-ți bagajul și hai la mare sau la munte! Obiectivele turistice se lasă vizitate în următoarea perioadă, iar ofertele de vacanță sunt din ce în ce mai captivante. Prinde oferta potrivită pentru tine și familia ta. Te așteptam pe site www.iritravel.ro pentru mai multe detalii.

Date contact:

  • SC IRI TRAVEL QUALITY SERVICES SRL
  • Telefon: 021.650.01.54
  • Mobil: 0721.698.341
  • Email: [email protected]