Cum o cucerești cu niște cadouri inedite?

Onomastica sau aniversarea unei femei dragi din viața ta poate veni cu un moment de confuzie în mintea ta atunci când vei ajunge la alegerea cadoului. De cele mai multe ori, bărbații au o anumită teamă, reținere în materie de achiziționarea unui accesoriu, articol vestimentar și preferă să se limiteze la un buchet de flori sau dulciuri. Poate dorești să depășești acest stadiu și consideri că merită să riști pentru femeia a cărei zi de naștere/nume urmează să o sărbătorești, așa că, iată câteva cadouri inedite cu care o vei surprinde:

  1. Bijuteriile cu mesaj. Femeile iubesc accesoriile și se bucură la cele mai mici obiecte de agățat în ureche sau la mână dacă acestea sunt alese cu bun gust. Bijuteriile sunt cadouri mici, dar semnificative pentru femeie datorită varietăților de ținute la care le pot adapta și posibilităților nenumărate de a realiza diverse combinații. Dacă este într-adevăr specială, transmite-i acest lucru prin intermediul unei bijuterii, iar dacă aceasta conține și un mesaj, succesul cadoului este garantat. Îți poți exprima cu ușurință sentimentele atât prin intermediul cadoului propriu-zis, pentru că să oferi o bijuterie unei femei transmite un mesaj important despre ceea ce simți pentru ea, dar și prin mesajul înscris pe bijuterie care va aduce certitudinea în inima femeii și zâmbetul pe buzele acesteia.
  2. Ceasurile. Un alt accesoriu îndrăgit de femei, dar cu o altă semnificație, de data aceasta, este ceasul. Purtarea unui astfel de element definitivează ținuta, o transformă și o scoate din nivelul anonimatului. Poate fi purtat în multe locuri și integrat în ținute în funcție de context, stil și vestimentația abordată, dar, cu siguranță, dacă faci alegerea corectă, vei avea șansa să o vezi de multe ori cum poartă cadoul oferit de tine. Trebuie să te orientezi spre stilul vestimentar pentru a alege un accesoriu care să îi placă pentru că în funcție de personalitatea ei, va opta să și accesorizeze ținutele. Așadar, dacă o cunoști ca fiind o femeie ce se poartă, cu precădere elegant, nu ezita și fă-i un cadou deosebit din această sferă a rafinamentului.
  3. Bijuterii cu pietre semiprețioase. Pietrele semiprețioase sunt în atenția femeilor de ceva timp prin eleganța pe care o au și modul în care situează o femeie ce le poartă. De departe se realizează o diferență între bijuteriile de slabă calitate și cele a căror materiale sunt excepționale și, implicit, se crează diferențe considerabile între apariția unei femei a cărei accesorii sunt calitative și cu bun gust și apariția unei femei ce nu a pus accent pe acest aspect al accesorizării. Acest fapt poate pune punctul pe ”i” în ținutele doamenlor și domnișoarelor și dacă veți contribui favorabil la imaginea lor, nu veți fi decât apreciat.

Accesoriile, precum ceasul și bijuteriile sunt elemente extrem de apreciate de femei, a căror dorințe de achiziționare nu se limitează la un singur articol din fiecare, ci este important să aibă suficient cât să le poată adapta fiecărui stil pe care îl abordează. Avantajul unei astfel de alegeri pentru un cadou este faptul că aveți posibilitatea să studiați ceea ce poartă de-a lungul timpului, să clarificați ceea ce nu are, dar face parte din sfera preferințelor ei și poate ceea ce vede și vă împărtășește. De asemenea, este foarte ușor să dați exemple din jur pentru a afla mai multe detalii cu privire la părerile ei pentru a vă putea orienta mult mai ușor.

Trebuie doar să aveți imaginație și să ieșiți din zona de confort în care buchetul de flori și ciocolata rezolvă problema cadoului. Pentru femeia pe care o iubiți veți risca un cadou cu care să o faceți să se simtă cu adevărat specială.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*