Despre mărirea buzelor cu acid hialuronic

Buzele reprezintă unul dintre cele mai atractive și senzuale atuuri al unei femei deoarece este acea zonă a feței care atrage cel mai des atenția atunci când se poartă un dialog cu o anumită persoană. Fără niciun dubiu este unul dintre aspectele ce schimbă în mod evident aspectul și fizionomia, dar și modul în care sunt transmise mesajele prin mimică. Buzele aspectuoase menținute prin îngrijire zilnică, hidratare și asortarea rujului în funcție de contextul în care femeia se află transmit câteva mesaje non-verbale despre acea persoană, precum atenția pe care și-o acordă.

Desigur că este posibil ca nu toate femeile să fie înzestrate de la mama natură cu buze mari, senzuale și perfect conturate, dar pentru acest lucru există și soluții inovative ce pot transforma aspectul și pot reduce complexele cu privire la aspectul propriu. Astfel, de-a lungul timpului s-au cercetat, creat și dezvoltat numeroase procedee prin care să se suplimenteze volumul buzelor pentru un look de vis. Deoarece aspectul estetic reprezintă unul dintre cele mai importante repere pentru o femeie, nu a fost uimitoare expansiunea rapidă și continuă pe care trend-ul de mărire al buzelor l-a avut în ultimele decenii.

Mărirea buzelor cu acid hialurionic reprezintă unul dintre cele mai utilizate intervenții în acest scop deoarece vin cu un plus de avantaje pentru clientă. Costurile intervenției sunt cu mult mai reduse decât în cazul în care veți dori să apelați la operații estetice mai complexe, ceea ce permite unor categorii vaste de femei să acceseze acest mijloc de mărire al buzelor și nu este destinat doar celor cu o situație financiară bogată. Astfel, din ce în ce mai multe femei, aleg să apeleze la acidul hialuronic pentru raportul calitate-preț de care se bucură, dar și pentru efectele imediate pe care le are.

Un alt avantaj este faptul că medicul nu va stabili singur ce cantitate de acid hialuronic va injecta în buzele pacientei, ci reprezintă o decizie de comun-acord, luată prin comunicare, dar și sfaturi și îndrumări specializate referitoare la formatul feței și la potrivirea cea mai bună. Cantitatea diferă de la moment la moment deoarece în faza de început, pentru o transformare nu foarte bruscă se recomandă o cantitate puțin mai redusă, astfel, înlăturându-se posibilitatea de a privi într-o manieră negativă lucrarea medicului. O schimbare radicală poate distorsiona percepția asupra rezultatului final, iar pentru ca acest fapt să fie evitat este nevoie fie de o cantitate mai mică de acid hialuronic, fie de o informare corectă înainte de a se aplica. Desigur că, pentru a evita ulterioarele neplăceri, clienta are posibilitatea, în fața unei oglinzi, să urmărească în permanență procedura pentru a interveni cu rectificări sau specificații asupra medicului ce realizează injectarea.

Injectarea buzelor cu acid hialuronic este utilizată, cel mai des, în formarea conturului perfect și al buzelor senzuale, dar există și cazuri în care acest proces se folosește pentru a estompa anumite defecte fizice cu care persoana s-a născut. Astfel, timp de 4 luni, rezultatele vor fi extrem de vizibile, iar, mai apoi, în funcție de fiecare persoană în parte, se vor reduce cu timpul.

Momentul în care decideți să apelați la o astfel de intervenție trebuie să survină cu o serie de documentații pentru a vă informa în detaliu despre procedura la care vă supuneți. Cazuri nefericite se înscriu și în rândul măririi buzelor cu acid hialuronic, dar pentru a evita acest fapt, trebuie să conștientizați responsabilitatea ce vă revine – să căutați cel mai bun medic estetician și nu pe cel a cărui prestație este îndoielnică, să vă interesați asupra lucrărilor anterioare, dar și să puneți în balanță calitatea și seriozitatea pe care o afișează.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*