Legătura dintre bărbați și ceasuri de lux

Bijuteria cea mai e preț a unui bărbat este, fără îndoială, femeia. Fapt universal valabil în cazul fiecăruia, dar, raportând acest superlativ la un obiect material, cel mai desăvârșit accesoriu pe care îl poate purta un bărbat și care îi poate defini statutul și ținuta este ceasul. Aceste accesorii pot fi regăsite pe piața comercială sub diferite forme: de la cele mai exclusiviste și scumpe la cele modeste sau replici fidele ale celor create de brand-uri mari.

De ce este important să purtați un ceas de lux? Denumirea unui astfel de produs conduce deja la sentimentul de intrigă și curiozitate spre ceea ce are el de oferit. Un ceas de lux este un accesoriu al bărbaților puternici, a căror personalitate iese la iveală prin vestimentație și se completează cu ajutorul elementelor de accesorizare. Asumarea purtării unui asemenea ceas se raportează la calitatea echilibrului pe care o stabiliți între ceea ce sunteți și ceea ce expuneți, fiind extrem de importantă stabilirea unei traiectorii drepte între acestea două.

Definitivarea ținutei se realizează la nivelul accesoriilor, fapt valabil atât în cazul femeilor, cât și a bărbaților. Femeile au la dispoziție o serie de bijuterii și accesorii ce pot fi purtat la gât, braț, încheietură și chiar picioare pentru a ieși în evidență și pentru a schimba banalitatea outfit-ului de până în acel moment. În schimb, bărbaților le poate fi pusă imaginația la încercare pentru a ieși din anonimat. În detrimentul acestui aspect, aceștia apelează la diverse trucuri prin care să capteze atenția, să inducă o plăcere vizuală celor ce îi privesc și să lase sentimentul bunului gust. Ei apelează la punctul forte al ținutei și își transpun o parte a personalității în ceasul pe care îl poartă.

Se consideră că ceasul vă reprezintă și motivele pentru ca acest lucru să fie cât se poate de adevărat sunt simple: categoria de bărbați cu avantaj din punct de vedere financiar vor purta ceasurile de cea mai înaltă calitate, de la brand-urile cele mai cunoscute și, în funcție de felul lor de a fi, vor alege să le și expună sau să le poarte într-un mod mai subtil; bărbații a căror venituri sunt modeste vor alege calea de mijloc – calitatea decentă și nu renumele firmei producătoare și se vor orienta spre ceasuri a căror preț nu surprinde.

Desigur, că cele mai râvnite sunt ceasurile de lux a căror frumusețe și, într-adevăr, și preț te pot lăsa cu gura căscată, dar propriul aspect merită investiții. Sunt atât de căutate și îndrăgite atât prin aspectul estetic plăcut, cât și prin calitatea de care se bucură. Mecanismul de funcționare este unul deosebit, a cărui fabricație este atent realizată, iar materialele sunt de o calitate excepțională. Fie că este vorba despre piele naturală, fie de brățară, ceasurile de lux sunt printre cele mai de încredere accesorii ale bărbaților din două motive: efectul pe care îl oferă asupra ținutei, dar și durabilitatea acestora ce poate fi măsurată în ani.

Însă ceasurile nu sunt adresate doar bărbaților deoarece și femeile au acces la o gamă largă de ceasuri de înaltă calitate. Varietatea modelelor permit adaptarea ceasurilor la o serie numeroasă de ținute și stiluri. Astfel, femeile pot purta fără griji un ceas elegant atât la un eveniment de gală, în care vestimentația este una deosebit de elegantă în condițiile în care vor avea în vedere ca ansamblul definitiv să fie unul echilibrat și de bun gust. Același ceas poate fi, de asemenea, adaptat unei alte ținute, de tip casual, ori mai puțin elegantă și poate fi purtat și cu alte ocazii.

Este important, indiferent dacă sunteți femeie sau bărbat, ca atunci când faceți o alegere și o investiție într-un ceas calitativ să vă orientați spre cea ce știți că îl puteți încadra în contextele ținutelor pe care le dețineți. Ori, în cazul în care faceți o alegere doar pentru aspectul plăcut pe care ceasul îl are, dar nu îl puteți integra în nicio combinație, vă veți lovi de un sentiment de inutilitate asupra produsului cumpărat. Ceasurile de lux sunt accesorii destinate, cu precădere, persoanelor pretențioase, iubitoare de stil și bun gust a căror dorință este specific spre a ieși în evidență, nonconformiste și care sunt atrase de vestimentația calitativă și de aspectul deosebit.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*