Picturi pe numere pe panza, ideale pentru copii, relaxante pentru adulti!

picturi pe numere

Trecem printr-o perioada in care trebuie sa cautam cele mai bune moduri de a ne petrece timpul liber in conditii de siguranta. Perioada aceasta grea are si aspecte pozitive. Ne apropiem mai mult de familie, ne ocupam mai mult de noi, ne documentam mai temeinic si ne facem timp pentru hobby-uri.

Adultii si copiii care au latura artistica bine dezvoltata sau care intentioneze sa exploateze aceasta latura pot incepe cu picturi pe numere. Seturile acestea sunt ideale atat pentru incepatori, cat si pentru persoanele care au mai pictat in trecut, dar nu au trecut la nivelul urmator.

Pe Acuarello.ro veti gasi mai multe seturi de picturi numere pe panza. Unele sunt simple, altele sunt medii, iar unele seturi sunt dedicate celor care au trecut deja de aceste doua praguri.

Picturile pe numere pe panza sunt potrivite si pentru cei mici?

Ideale, putem spune! Cei mici nu vor avea dexteritatea si creativitatea necesara pentru a compune singuri un tablou. Au nevoie de ajutor, de inspiratie, de mult exercitiu. Cu ajutorul picturilor pe numere pe panza vor invata cum sa construiasca o adevarata opera. Lucrurile mari se fac prin pasi mici.

Fiecare forma de arta iti aduce o multime de bucurii. Un pictor este entuziasmat atunci cand isi priveste colectia de tablouri realizate. Copilul tau poate deveni un adevarat artist.

Alege mai multe seturi de picturi pe numere simple de pe Acuarello.ro si indeamna-l pe cel mic sa-si exprime sentimentele prin desen. Daca va exista pasiune pentru pictura, cele simple vor fi schimbate cu cele medii in scurt timp. Diferenta dintre ele este data de dimensiunea spatiilor numerotate si diversitatea nuantelor.

Seturile oferite de Acuarello sunt inramate, detaliu important pentru un tablou reusit. Panza nu se va misca in timpul actului artistic, deci sansele de a compromite lucrarea scad considerabil.

Nu va fi nevoie sa achizitionati pensule, panze sau culori din alte magazine. Seturile de picturi pe numere sunt complete, trebuie sa va pregatiti doar cu multa rabdare si pasiune pentru aceasta forma de arta.

Cel mic isi va petrece timpul dezvoltand unele dintre cele mai importante abilitati, iar in acest mod isi poate construi o cariera!

Parerile clientilor despre picturi pe numere

Eu am invatat sa pictez cu ajutorul picturilor pe numere pe panza. Nu am fost niciodata bun la desen. Cu toate acestea, mi-a placut intotdeauna aceasta forma de arta. Am reusit sa devin mai bun la pictura cu ajutorul picturilor pe numere. La fel ca orice incepator, am inceput cu cele simple, am trecut dupa zeci de tablouri pictate la cele medii, ca mai apoi sa le testez pe cele dificile. Am o colectie impresionanta de tablouri pictate de mine. Sunt foarte fericit cand o privesc. Recomand!” – Cristi, 35 de ani, lucreaza la IT-ist si reuseste sa scape de stresul job-ului prin pictura.

Imi place mult sa desenez, desi nu sunt foarte talentata. Ma linisteste atunci cand umplu un tablou de culoare. Picturile pe numere sunt preferatele mele. Trebuie sa recunosc, le ador pe cele simple pentru ca pot fi finalizate intr-un timp scurt si arata extraordinar. De multe ori imi petrec timpul liber alaturi de fiica mea desenand impreuna picturi pe numere pe panza. Am cumparat de la Acuarello setul complet si sunt multumita atat de pret, cat si de calitatea produselor!” – Amalia, lucreaza in domeniu turismului, are o fiica pasionata de pictura.