Poti renunta la tigarile clasice cu ajutorul tigarii electronice

Fumatul a devenit in ziua de astazi cel mai periculos viciu. Milioane de oameni au murit din cauza afectiunilor produse in urma fumatului. Plus ca acest viciu este si foarte costisitor pe deasupra. Periculos este ca odata ce te apuci de fumat vei renunta foarte greu fiindca tigara creeaza dependenta. Totusi, gratie tehnologiei, te poti lasa usor de fumat cu ajutorul tigarii electronice. Nu e indicat sa te lasi dintr-o data de fumat. Mai ales daca esti un fumator inrait. Vei descoperi ca sevrajul poate fi destul de periculos plus ca multe persoane au luat kilograme in plus dupa ce au renuntat la acest viciu. Asa ca cel mai bine e sa te lasi treptat, iar tigara electronica ego-c iti poate fi de un real folos in acest demers.

Tigara electronica imita forma si desingul tigarii clasice

Tigara electronica arata la fel ca cea obisnuita si are dimensiuni similare. Insa aceasta are avantajul de a emana aburi si nu fum. Iar ca experienta sa nu fie foarte deosebita, majoritatea tigarilor au la capatul lor un LED de culoare rosie ce ar trebui sa imite jarul. In privinta continutului tigarii electronice nu trebuie sa va faceti griji. Desi contine nicotina, e-tigara elimina definitiv problema fumatului pasiv. Sau cel putin asa sustin producatorii. De asemenea cei care fumeaza electronic risca mult mai putin sa se imbolnaveasca de cancer pulmonar decat fumatorii obisnuiti.

Lasa-te de fumat, treptat

Tigara electronica te poate ajuta sa renunti definitv la fumat, insa acest lucru se face treptat. Este nevoie in acest sens de ajustarea concentratiei de nicotina. Astfel, pe zi ce trece, vei avea posibilitatea sa reduci concentratia nicotinei pana cand viciul acesta va disparea de tot. Cei care comercializaeaza astfel de produse ofera sfaturi ce contin pasii ce trebuie urmati pentru a trata dependenta de tutun.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*