Producători de articole vestimentare pe piața românească vs. China

Pentru că suntem într-o continuă schimbare în domeniul modei și doamnele au înțeles acest lucru, întâlnim tot mai des în magazinele online, dar și cele fizice, articole vestimentare tot mai calitative și care îndeplinesc standardele cerute de clienți.

Magazinele de haine pentru damă sunt ușor de găsit atât când vine vorba despre cele fizice, dar mai ales cele din mediul online. În cel de-al doilea caz, atenția trebuie să fie una cât mai sporită pentru că sunt foarte multe site-uri care nu oferă cea mai bună calitate sau care nu livrează absolut deloc.

Pentru a alege corect un magazin online de îmbrăcăminte pentru femei ar trebui să verificăm cu atenție portalul și să analizăm datele de contact (absența lor pune reale semne de întrebare), datele firmei care își desfășoară activitatea pe respectivul site, dar și anumite testimoniale sau recenzii de la clienții anteriori. Cel mai important feedback vine clar din partea unei persoane care a intrat în contact deja cu respectiva firmă și a fost sau nu mulțumită de serviciile lor.

O altă discuție ce se poate dezvolta cu ușurință în jurul acestui domeniu al vestimentației unei femei ar putea și țara de origine a articolelor. De exemplu, un produs poate fi mai calitativ în comparație cu alt produs doar după țara de origine. Multe dintre țările producătoare de articole textile și-au făcut un renume pozitiv sau negativ de-a lungul anilor de experiență.

Există mai multe domenii unde cele două tipuri de vestimentații diferă, iar alegerea finală este strict a clienților, fiecare după principiile după care sunt ghidați în viață. Haideți să comparăm puțin, după câteva criterii, articolele vestimentare de pe piața românească și pe cele care provin din China și care au invadat magazinele de haine atât din mediul online, cât și magazinele fizice.

Prețul

Pentru că există o tendință tot mai mare de a cumpăra haine de damă din afara Europei, am încercat să aflăm motivul acestei creșteri. Prețurile foarte mici le fac pe doamne să opteze pentru astfel de produse produse în China, chiar dacă de cele mai multe ori calitatea lasă de dorit. Pentru produsele de pe piața românească, prețurile nu sunt foarte mari, dar le depășesc puțin pe cele din China. Pentru a compensa acest minus, piața românească plusează prin calitate și materiale foarte bune folosite în producerea de articole vestimentare pentru femei.

Calitatea

Pentru că cererea este foarte mare pentru produse din afara Europei, de cele mai multe ori – China, calitatea lasă de dorit și se pune un mai mare accent pe cantitate. Producătorii din China au tendința de a livra cât mai mult la prețuri cât mai mici, fără să acorde o importanță majoră pe calitate.

În schimb, producătorii de articole vestimentare de pe piața românească lucrează mult mai atent și vor ca produsul final să fie unul de calitate superioară care să fie recomandat de către cliente mai departe. De aceea, multe dintre clientele magazinului online Lizzet revin ori de câte ori au nevoie de un produs care se poate găsi în portofoliul nostru.

Un produs achiziționat din România, depășește cu mult rata de durabilitate a unui produs din China. Cusăturile sunt mult mai rezistente, iar croiala este în funcție de publicul căruia i se adresează produsul. Lizzet, magazinul de haine de dame online, oferă produse de înaltă calitate și se bazează pe o lozincă ce caracterizează întreaga afacere – Poartă-te frumos cu tine în fiecare zi!

Încrederea

Pentru un produs achiziționat dintr-un magazin online sau fizic românesc, orice client își poate spune părerea și poate influența, în rată mică, ce-i drept, activitatea firmei. De exemplu, o clientă mulțumită de una dintre zecile de rochii elegante Lizzet poate crește imaginea magazinului prin recomandări și recenzii, în timp ce un magazin care comercializează articole vestimentare provenite din China va da de fiecare dată vina pe furnizori.

Sunt doar trei detalii pe care le-am analizat și în urma cărora fiecare client poate trage o concluzie. Noi, magazinul online Lizzet, ne dorim să oferim clientelor noastre cele mai bune articole vestimentare cu un design unic și plin de eleganță. Ne bazăm pe tradiție, muncă multă și continuitate, ne dorim ca fiecare clientă să ne pășească cu drag pragul magazinelor noastre și să se mândrească cu articolele achiziționate de la noi!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*