Rochia de mireasă potrivită pentru un corp cu forme voluptoase

Un eveniment este foarte important atunci când doriți să va bucurați de amintiri frumoase împreună cu viitorul soț. Toate femeile își doresc ca nuntă lor să fie frumoasă, să își vadă invitații mulțumiți de serviciile oferite și să se distreze la petrecerea pe care au reușit să o ofere. Alegerea localului dar și alegerea unei rochii de mireasă poate fi greu de ales, dar cu ajutorul unor specialiști toate aceste probleme dispar. Vor exista modele de rochii pentru fiecare formă a corpului. Dacă ești o viitoare mireasă cu forme voluptoase vei putea să te bucuri de mai multe modele și îți vei putea alege cu ușurință o rochie din modele oferite.

rochii de mireasa sirena

Multitudinea de rochii de mireasă prințesă sunt perfecte pentru o femeie cu forme pentru ca ea lasă iluzia unei talii subțiri și partea de jos care poate fi voluminoasă, va fi acoperită de rochie, pentru că forma ei este creată cu mult volum în partea de fustă. Mai poate fi o varianta și rochia tip sirenă care crează impresia de picioare mai lungi, tot ceea ce trebuie să cauți este ca fusta să înceapă de deasupra genunchilor. O rochie pentru viitoarea mireasă cu forme este și cea care se așează pe corp, pentru că ea lungește corpul și vei părea mai subțire în acea rochie.

Materialul contează pentru formele voluptoase

Sunt de evitat țesăturile din mătase și sifon pentru că ele îți expun corpul. Materialele potrivite sunt cele din dantelă, organza și chiar tafta. Mărimile sunt diferite, mai ales dacă forma corpului este mai plină, și ca să mascăm această problemă este de preferat să alegi modele asimetrice. Corsetul poate fi realizat dintr-un material diferit față de fustă, un model cu care să se poată face trecerea ușor, între cele două părți ale rochiei. Viitoarea mireasă va fi sfătuită în caz că rochia aleasă nu este cea potrivită. Stilul pe care îl adopți poate să fie diferit, și alegerea rochiei de mireasă poate fi diferită de ceea ce îți doreai înainte de a ajunge la un magazin de rochii de mireasă. Cele mai potrivite rochii de mireasă sunt cele în care te simți cu adevărat o mireasă specială.