Soluția perfectă pentru pielea deshidratată

Pielea deshidratată reprezintă o problemă a țesutului epitelial care se manifestă prin aspectul dur și disconfortul prezent la nivelul acestuia, în special după duș. Unul dintre miturile cele mai populare în ceea ce privește o piele deshidratată este reprezentat de ideea că doar persoanele cu un ten uscat au această problemă, pe când cele a căror ten este mixt, nu se vor confrunta cu disfuncții ca acestea. Total fals pentru că deficitul de apă se realizează în substrat, în derm, acolo unde stabilesc rezistența pielii și de unde transmit stimulii către exterior și, deci, toate tipurile de ten pot fi afectate de deshidratare dacă nu se are în vedere acest aspect.

Deshidratarea nu este o problemă a cărei tratare necesită costuri și investiții semnificative, ci doar interes spre remediere și atenție sporită. Apa înseamnă viață și, deci, trebuie să vă reglați consumul de apă pentru a vă regla textura pielii și, implicit, pentru a soluționa problema. Totuși, acest lucru nu este singurul pe care trebuie să îl faceți atunci când vă loviți de o astfel de neplăcere pentru că trebuie să tratați atât la interior, cât și la exterior. Astfel, trebuie să apelați la o cremă tratament pentru piele deshidratată, crăpată pe care să îl aveți în vedere precum o prescripție medicală dată de doctor. Problemele legate de piele nu vor trece doar schimbând alimentația și îmbogățind cantitatea de apă pe care o beți zilnic, aveți nevoie și de un tratament la nivel exterior care, împreună, cu celelalte adaptări pe care le faceți, să militeze spre a vă oferi o piele hidratată și catifelată.

DESCRIEREA PRODUSULUI DIN IMAGINE

EMOLIENT, HIDRATANT, CATIFELANT

  • Asigură hidratare intensă
  • Reduce pierderea de apă transepidermică
  • Prezintă proprietăți emoliente

Prețul produsului este de doar 49.00 LEI.

Iată doar 3 motive pentru care folosirea unui astfel de tratament este una dintre cele mai bune variante de soluționare a problemei pielii deshidratate:

  1. Asigură hidratare intensă. Cel mai important lucru de care aveți nevoie atunci când suferiți de o problemă precum este deshidratarea pielii sau tenul uscat este să vă asigurați aportul de hidratare pe care organismul din anumite motive nu îl poate oferi. Astfel, dvs trebuie să veniți în sprijinul acestuia și să-i oferiți hidratarea de care pielea are nevoie pentru a reduce aspectul neplăcut lăsat în urma deshidratării.
  2. Schimbă calitatea machiajului. Un ten cu probleme nu va asimila nici produsele de make-up, ci dimpotrivă, le va respinge și va crea un aspect neplăcut la nivelul feței care va părea încărcată și îmbătrânită. Prin utilizarea cremelor care au ca scop reducerea efectelor de deshidratare sau de ten uscat, puteți diminua vizibil această problemă și fondul de ten poate părea din nou un produs natural pe fața dvs, fără să vă schimbe într-un sens negativ.
  3. Ușor de aplicat. Nu implică anumite restricții doar să nu amestecați produse a căror proprietăți nu se potrivesc și nici nu necesită achiziționarea unui dispozitiv pentru a putea fi aplicat. Va puteți relaxa în timp ce vă îngrijiți de tenul dvs și puteți masa zona feței pentru o eficiență crescută. Tratamentul trebuie aplicat de două ori pe zi, seara și dimineața, și este suficient pentru a va proteja întreaga zi.

Unele dintre motivele care conduc la deshidratarea pielii sunt independente de voința personală și nu pot fi schimbate. Clima deosebit de rece sau de caldă poate fi un factor decisiv în aspectul pielii dvs, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să vă mai expuneți sub nicio formă la temperatura de afară, ci că trebuie să adaptați nevoile tenului cu condițiile climatorice. De asemenea, mersul la mare și expunerea prelungită la soare în sesiunile de bronzat afectează textura pielii, uscând-o și deshidratând-o și, pentru a putea avea parte de un look fresh, indiferent de anotimp, este necesar să vă tratați din timp aceste probleme.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*