Trebuie sa invatam din fiecare relatie

Relatiile au fost si vor ramane pentru totdeauna, cel putin din punctul meu de vedere, o sursa foarte buna din care fiecare dintre noi poate invata foarte multe lucruri importante in viata. Spun asta pentru ca eu am reusit de-a lungul unei relatii frumoase de cativa ani sa ma dezvolt personal si sa inteleg anumite lucruri despre mine si modul in care reactionez in anumite momente mai putin frumoase. Mi-a placut mereu sa vad partea plina a paharului si sa caut sa invat din fiecare experienta, dar si sa pastrez amintirile frumoase si sa le elimin pe cele mai putin frumoase. Chiar daca sunt foarte diferit de restul barbatilor de varsta mea care cauta doar aventuri si sa completeze astfel o lista lunga de nume, mie imi place cum am ajuns acum si ce am invatat din relatiile mele.

Consider ca este mai productiv sa ai relatii mai putine din care sa inveti multe lucruri decat sa ai zeci de relatii din care nu inveti nimic si in care te bucuri doar de fizicul celui de langa tine. Pentru ca nu sunt disperat dupa sex, pot tine o persoana langa mine si fara sa-mi ofere aceasta placere, daca completeaza cu alte calitati.

Relatiile sunt frumoase daca stii sa le faci astfel. Cei care ajung sa spuna ca relatiile sunt urate nu inteleg ca ei sunt singurii care pot decide si pot influenta asta, deci dau dovada de imaturitate. Trebuie sa invatam cate ceva de la fiecare om din jurul nostru, jumatatea ta sau persoana cu care ai petrecut o perioada lunga sau scurta de timp trebuie apreciat si ajutat.