Ce trebuie să știi despre web hosting

Pentru cei care vor să construiască un site sau un blog, este foarte important să știți că unul dintre cele mai importante aspecte sunt cele legate de calitatea serviciilor de web hosting pe care le alegeți. Chiar dacă pasul în care alegem numele domeniului pe care o să ne desfășurăm activitatea este cel mai interesant și plăcut pentru că ne vin foarte multe idei de domenii care pot deveni cu ușurință un brand, serviciul de web hosting este esențial pentru buna desfășurare a activității pe portalul online lansat. În lipsa experienței în acest domeniu, este indicat să apelați la sfaturile unui cunoscător pentru că poate fi ușor derutant să alegi un pachet care să ți se potrivească și care să nu-ți cauzeze neplăceri precum căderea website-ului exact atunci când publicul este cel mai interesant de produsul tău final.

Un web hosting este practic serverul pe care va fi găzduit site-ul tău. Toate fișierele site-ului vor fi susținute de acest spațiu de depozitare, iar în funcție de caracteristicile pachetului pentru care ai optat site-ul va fi mai mult sau mai puțin ușor de accesat, va avea viteză de răspuns sau se va încărca foarte greu, vei putea urca diferite fișiere pe site sau nu. Aceste servicii se pot închiria pentru o perioadă de timp. Serviciile care oferă web hosting de pe piața românească pun acest serviciu la dispoziția clienților pentru o perioadă de o lună, 2 luni, 6 luni, 1 an sau chiar 2 ani, prețurile variază de la un serviciu la altul în funcție de caracteristicile pachetului pentru care optezi și perioada de închiriere a serverului.

Aspecte pe care să le iei în seamă când alegi un serviciu de web hosting

Ușurința cu care poți accesa panoul de administrare. Pentru că este esențial în desfășurarea activității tale de pe site-ul propriu, să ai acces la cPanel sau Plesk este un aspect care ar trebui să fie prezent pe majoritatea serviciilor de pe piață. Practic, trebuie să ai acces la toate documentele de care ai nevoie în orice moment al zilei.

Traficul. În funcție de pachetul ales de tine în momentul în care te-ai hotărât să începi activitatea pe un site sau un blog trebuie să-ți stabilești niște obiective. Ce fel de site vrei să deschizi? Unul care să ajungă la cât mai multe persoane sau unul care să fie mai mult personal, fără să îți propui să atingi un anumit trafic pe acesta. În funcție de decizia ta, trebuie să optezi pentru un pachet de web hosting mai mare sau mai mic, un pachet de tip shared web hosting sau același serviciu, dar pe un VPS sau pe un server dedicat.

Suport tehnic din partea firmei. Încă un aspect extrem de important este cel legat de asistența tehnică. În momentul în care pachetul ales de tine îți pune în pericol activitatea de pe propriul site ai nevoie de sprijin din partea firmei de la care ai comandat web hosting. De cele mai multe ori, site-urile care comercializează acest serviciu au un serviciu de tickete tehnice sau comerciale unde poți lua legătura cu angajații specializați care îți pot rezolva problema, indiferent de natura acestora.

Adăugarea e-mail-urilor. Atunci când ne construim un site și vrem să-l transformăm într-un brand, avem nevoie de un e-mail personalizat. De exemplu, pentru site-ul www.gazduire.ro, se pot construi e-mail-uri precum [email protected] sau [email protected]. Un număr cât mai mare de astfel de e-mailuri pe care le putem crea pe serviciul nostru de web hosting este un avantaj de care trebuie să ținem cont.

Pentru oferte personalizate, folosiți cu încredere următoarele date de contact

Telefon: 0374.18.78.99 (intre orele 09.00 si 18.00)

Fax: 021.209.53.25

Email: [email protected]

Facebook – https://www.facebook.com/Gazduireweb.ro/

Denumire: Gazduire Web S.R.L.

Adresa: Bd. Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, Etaj 2,
Sector 2, 021901, Bucuresti, Romania
Cod Fiscal: 16667745
Reg. Com: J40/12864/10.08.2004

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*