Alege dintr-o gamă largă de accesorii pentru câini

Cu siguranță fiecare iubitor de animale are acasă măcar un mic animăluț de companie. Câinii sunt cei mai buni prieteni ai omului, dar în același timp joacă un rol terapeutic în viața lor. De câte ori nu v-ați simțit triști sau singuri, dar cu ajutorul cățelului vostru toate probleme au dispărut? Așa că de ce să nu îi faceți o surpriză și să îi cumpărați o nouă jucărie, o nouă lesă sau chiar un articol de îmbrăcăminte?

Dacă îți dorești ca prietenul tău cățel să se dezvolte, atunci trebuie să înveți cele mai bune modalități de a-l menține fericit și sănătos. Câinii cu îngrijire medicală adecvată și cu un comportament adecvat îți vor face viața mai încâtătoare. Un câine bolnav ar putea prezenta anumite indicii de boală sau poate dezvolta probleme de comportament, în timp ce un câine sănătos învață mai repede și îți arată un limbaj pozitiv al corpului. Chiar dacă nu pot vorbi, comportamentul câinilor spune multe despre starea lor de sănătate. Este foarte important să fii precaut și să știi când să iei atitudine.

Hainele pentru caini ii asigura cainelui tau caldura necesara. În plus, puloverele, gecile si costumele pentru câini te asigură că si animalul tău este în pas cu moda! Jucăriile îi oferă câinelui tău ore întregi de distracție astfel aceste accesorii pentru câini sunt foarte colorate, chițăie și mai mult de atât nu se strică. Fie că vorbim de oase de cauciuc, mingii speciale pentru câini sau discuri frisbee, câinele tău se va distra de minune!

Accesorii pentru câini special create pentru animăluțele tale

Gențile de transport pentru câini sunt ideale pentru plimbările scurte alături de câinele tău, fiind mult mai ușoare decât cuștile de transport. Culcușurile, pernele și covorașele pentru câini îi oferă câinelui tău un somn liniștit, odihnitor, călduros și confort sporit. Majoritatea culcușurilor, pernelor si covorașelor pentru câini pot fi spălate la mașina de spălat, fiind ușor de curățat acasă. Pe Buddies.ro găsești cele mai confortabile culcușuri, perne și covorașe pentru câini. De asemenea, câinii trebuie transportați cu mare atenție, iar aici o să gasești cuștile și gențile de transport potrivite pentru excursii sau plimbări.

Răsfațăți micuțul cu accesorii pentru câini de ultima generatie

Zgarda cățelului dumneavoastră trebuie aleasa cu atenție, in funcție de preferințele dumneavoastră acestea pot fi personalizate cu inițiala sau chiar numele cățelului, alegând și culoarea dorita. Lesa este și ea foarte importantă fapt pentru care veți vedea de la cele mai puțin colorate pana la cele mai sclipitoare lese. Aceste accesorii pentru câini nu se demodează niciodată așa ca veți putea folosi aceeași lesa ani de zile fără nici o problemă.

Mâncarea are un rol esențial in dezvoltarea cățelului dumneavoastră de aceea este aleasa cu mare atenție pentru fiecare rasa de câine in parte. Multi oameni nu stiu ce fel de mancare sa ofere cainelui, insa este foarte important de știut care este cantitatea necesara cainelui, iar acest lucru se calculeaza in functie de rasa, greutate si varsta. Mancarea uscata si mancarea umeda pentru caini respecta formula unei nutritii sanatoase, mancarea pentru caini indeplinind necesitatile importante unei bune functionari a organismului animal: vitamine, lipide, antioxidanti, carbohidrati si un nivel ridicat de carne.

Recompensele pentru câini sunt ideale pentru gustările dintre mese, pentru a îl recompensa pe câinele tău atunci când este cuminte și ascultător sau chiar pentru a îl dresa. Fie că vrei să il recompensezi cu snack-uri sau batoane, fie că vrei să îi oferi oase sau piele uscată, câinele tău va adora aceste gustări!

Suplimentele alimentare pentru câini îi asigură câinelui tău aportul de nutrienți necesari pentru o dezvoltare sănătoasă a organismului. Vitaminele și mineralele oferă tot suportul de care câinele tău are nevoie, indiferent dacă este un câine junior, adult sau senior.

CONTACT

Piata 1 mai nr. 1-2, Cluj-Napoca

Telefon: 0364-881.882

Email: [email protected]