Ce alte servicii pot oferi companiile de rent a car?

Ce alte servicii pot oferi companiile de rent a car?

Companiile de închiriere auto își extind serviciile pentru a oferi și mai mult confort clienților. Acum putem închiria o mașină fără șoferi și fără a sta la cozi interminabile. Tot ce ne trebuie este un smartphone, iar o firmă care oferă servicii de rent a car ne va livra mașina sau o va ridica de la noi. Putem solicita și servicii suplimentare, cum ar fi montarea unui scaun auto. Pe lângă închirierea de mașini, unele companii oferă și transferuri de la aeroport, dar și livrare gratuită, număr nelimitat de kilometri, plata în momentul livrării și nu înainte.

Servicii extra oferite de o companie rent a car

  • Scaun auto pentru copii

Necesitatea unui scaun auto pentru copii este sinonimă cu diminuarea cât mai mult posibilă a eventualelor evenimente nefericite. Companiile de rent a car pun la dispoziția clienților siguranța rutieră și pentru pasagerii de vârste fragede, pentru care este obligatoriu un scaun auto. Adesea, părinții se văd nevoiți să își lase copiii acasă, deoarece nu dispun de acest mijloc de siguranță – scaunul auto. În zilele noastre, o bună parte dintre firmele care pun la dispoziție flota auto pentru închiriere, oferă aceste scaune pentru copii.

  • Oferte personalizate

Clienții fideli, dar și cei care închiriază mașina pentru mai mult de 30 zile, vor fi recompensați prin intermediul programelor de loialitate, care implică discount-uri și oferte speciale personalizate.

  • Predarea gratuită a mașinii

Dacă veți călători cu avionul, unele dintre companiile de rent a car oferă predarea gratuită a autovehicului în aeroport.

  • Diversitatea flotei

În urmă cu ceva timp, cei care închiriau mașini erau considerați a fi privilegiați, deoarece se considera că doar cei care au bunăstare financiară pot apela la serviciile de rent a car. În vremurile actuale, oricine poate beneficia de avantajele închirierii unei mașini. Mai mult, firmele dispun de o flotă diversificată, astfel încât fiecare client să aleagă nu doar în funcție de preferințe și nevoi, ci și în funcție de buget. Astfel, nu este nevoie de un efort financiar considerabil pentru a călători cu o mașină închiriată, deoarece tarifele actuale sunt destul de prietenoase cu bugetul clienților.

Nu este nevoie de garanție pentru a închiria o mașină

Dacă pentru anumite servicii de închiriere, se percepe fie o taxă suplimentară, fie anumite garanții pe care companiile le impun clienților, în vederea asigurării că vor preda mașina în stare perfectă, multe firme de rent a car nu solicită niciun fel de garanții, astfel clienții vor avea parte de o relaxare în plus.

Program non-stop

Ce poate fi mai frustrant decât să aterizezi la o oră târzie și să nu găsești niciun taxi disponibil? În sprijinul tuturor celor care au un stil de viață activ, cu deplasări constante, firmele de rent a car au program de închiriere non-stop, prin intermediul site-ului web. Astfel, nu vor mai exista griji cu privire la sosirea în timp util la destinație, deoarece flotele deținute de companiile de închirieri auto sunt disponibile oricând, indiferent de oră. Bineînțeles, este necesară verificarea pe site-ul companiei, pentru a avea certitudinea de a găsi o mașină disponibilă în momentul respectiv.