Carne proaspătă la Carmangeria Moldovan!

Cumpărarea cărnii începe cu alegerea cărnii preferate. Ați avut vreodată o listă de cumpărături și ați venit acasă cu un tip de carne complet diferit decât vă așteptați? Cu siguranță nu sunteți singurul. Cu toții ne lăsăm influențați de ceea ce vedem în magazin.

Vrei să cumperi carne? Luați în considerare conținutul de grăsime. Există două tipuri de carne: carne slabă și carne grasă. Carnea slabă conține semnificativ mai puține grăsimi și este mai sănătoasă. De asemenea, luați în considerare faptul că acest conținut de grăsime variază în funcție de originea piesei. Iată principalele tipuri de carne pe categorii:

 • Carne slabă: piept de pui, cotlet, carne de vită și porc.
 • Carne grasă: carne tocată, slănină și miel.

La Carmangeria Moldovan, puteți conta întotdeauna pe calitatea cărnii ultra-proaspete.

Deoarece furnizăm cantități mari și de calitate, veți beneficia întotdeauna de un preț deosebit de atractiv. Carmangeria Moldovan garantează că se respectă regulile stricte pentru procurarea și procesarea de carne proasptătă.

Cumpărată de experți pentru profesioniști

Care sunt criteriile de luat în considerare la cumpărare? De la carne de vită până la carne de porc, inclusiv miel, vițel și păsări de curte, vă oferim selecția noastră de carne atent selecționată și livrată proaspătă de Carmangeria Moldovan.

 • disponibilitate permanentă
 • calitate și prospețime consecvente
 • adaptat nevoilor tale
 1. Carne proaspătă de vită

Când cumpărăm carne de vită, ne putem aștepta să găsim carne de vită, vacă și taur, dar niciodată de la orice alt tip de animal. Regulile sunt stricte în ceea ce privește părțile utilizate și trebuie să respecte procentele de grăsime pentru a intra în fiecare categorie menționată mai sus.

Știm cu toții că această carne roșie conține o cantitate semnificativă de fier, acest mineral esențial pentru sănătatea noastră. Cu toate acestea, în exces, prea mult fier poate crește riscul unor anumite boli.

 1. Carne de pui

Puiul este o pasăre consumată pe scară largă de către populația din România astăzi. Este interesant din mai multe puncte de vedere. Acest lucru se datorează faptului că nu numai că este mai ieftin decât carnea roșie, ci este, de asemenea, mai puțin grasă. Cu toate acestea, rămâne bogată în proteine, vitamine și minerale.

 1. Carne de porc

Calitatea este recunoscută prin carnea sa roz pal și prin textura destul de fermă, fină și elastică, fără exces de umiditate. De asemenea, pariați pe o grăsime foarte albă și știți că o carne „marmorată”, presărată cu infiltrații grase fine, va fi mai bine gătită.

Dar carnea de porc poate fi folosită și în salatele tale proaspete, care vor servi apoi ca fel de mâncare ân timpul verii. Un cantitate de carne de porc tăiată în bucăți și arsă în puțin ulei de măsline, apoi amestecată și condimentată într-un castron de salată cu niște ierburi, piersici galbene și cartofi tăiați, va încânta masa tinerilor și bătrânilor.

În cele din urmă, carnea de porc se asortează cu tot felul de legume și este servită în cele mai neobișnuite combinații, cum ar fi fructele și citricele. Dar încercați și asocierea cu lămâi galbene și verzi, portocaliu și portocaliu sânge, este puțin divers dar și distractiv.

 1. Carnea de pui

Păsările în general și puiul în special diferă de carnea altor animale prin faptul că conțin:

 • Mai puțină grăsime: grăsimea din pui este mai ușor de îndepărtat decât grăsimea din carnea roșie. Fără piele, carnea de pui conține mai puține grăsimi decât carnea de vită sau de oaie.
 • Acizi grași mai puțin saturați: astfel de acizi cresc nivelul colesterolului din organism.
 • Gata cu acizii grași polinesaturați: neutralizează parțial acțiunea acizilor grași saturați din organism.

Carnea de pui oferă organismului diferite tipuri de vitamine, toate acestea fiind esențiale pentru ca organismul să funcționeze corect. Este o sursă importantă de vitamina B3. Acest lucru permite, printre altele, menținerea sănătății pielii. De asemenea, furnizează vitamina B6 sau piridoxină, care este implicată în procesul de reglare și construcție a țesuturilor, din proteine. În cele din urmă, puiul oferă vitamina B5. Acest lucru este deosebit de util pentru reînnoirea pielii și a părului și pentru funcționarea sistemului imunitar.

 1. Pulpe de pui

Mai închisă și mai grasă decât carnea pieptului de pui, pulpele de pui sunt mult mai gustoase. Modalitățile de pregătire sunt nesfârșite! Pot fi gătite întregi sau împărțite. Pentru a face pulpa mai puțin grasă, puteți îndepărta pielea și câteva fire de grăsime care sunt la suprafață. Se poate servi pe grătar sau chiar la cuptor împreună cu diverse legume. Carne proaspătă puteți găsi în multe locuri, dar trebuie urmărită calitatea produselor cumparate, precum și termenii și condițiile acestora.

Carnea nu este doar delicioasă, dar conține și substanțe nutritive esențiale. Cu toate acestea, este necesar să rămânem rezonabili în ceea ce privește consumul și să nu abuzăm de ea!

Moldovan Carmangerie SRL