Huse tablete rezistente pentru dumneavoastră

Protejați-vă tableta cu ecran tactil Samsung Galaxy cu o husă de calitate. Preocupat cu schimbările de estetică, Samsung a conceput huse pentru tablete care combină utilul cu plăcutul. Oferim soluții personalizate pentru a vă proteja tableta de riscul căderii, ruperii sau spargerii. O gaură a fost special concepută pentru cameră, astfel încât să puteți face fotografii și videoclipuri fără a scoate husa.

Husa de pe spate este fabricată din material durabil din policarbonat, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la posibilele umflături. Fie că aveți o tabletă de 7″, o tabletă de 9″ sau o tabletă de format mare, veți găsi tableta Samsung care vi se potrivește cel mai bine. Descoperă și pe site-ul nostru diversele noastre accesorii pentru Samsung Galaxy Tab A7, Samsung Galaxy TAB A7 Lite, Samsung Galaxy Tab S7, etc.  Și dacă aveți alte produse, cum ar fi Huawei, Lenovo sau Ipad, oferim și huse pentru acestea.

Pe langă husele de înaltă calitate, pe site-ul marketbox.ro găsiți de asemea accesorii potrivite atât pentru tablete cât și pentru telefoanele mobile.

De ce trebuie protejate tabletele?

Fără o protecție suplimentară, tabletele se pot zgâria, sparge sau chiar se pot strica de tot. Chiar dacă sunt construite din materiale durabile, rezistente la șoc, uneori impactul poate fi inevitabil. Iar în acel moment vei realiza că era bine dacă le protejai cu huse pentru tablete universale.

husa tableta

Ce fel de huse tablete sunt potrivite pentru tine?

O husă pentru tabletă nu numai că vă protejează tableta de zgârieturi și picături, ci și de utilizarea entuziastă a copiilor. În plus, în unele cazuri simplifică utilizarea tabletei tale, cum ar fi modelele cu suport sau tastatură încorporată. Citiți acest articol pentru a afla totul despre huse pentru tablete iPad sau Android. Deci, veți ști de ce tip de protecție aveți nevoie.

Husa față-spate este, de asemenea, o protecție foarte bună pentru telefoane. Fără îndoială, husa îndeplinește toate cerințele unei huse grozave, protejând atât ecranul, cât și restul telefonului. Singura problemă cu husa este că va dura puțin mai mult să preluați un apel sau să accesați ecranul. Dacă alegeți să alegeți o husă, asigurați-vă că veți consulta lista noastră cu cele mai bune huse pentru telefonul sau tableta ta.

Ceea ce se numește husă clasică este husa care protejează pe lateral și pe spate. Prin urmare, acest tip de acoperire nu protejează ecranul și va trebui să adăugați o protecție suplimentară a ecranului. Utilitatea acestui tip de husă este benefică deoarece vă protejează corect dispozitivul. Mini defectul este că ascunde designul acestuia, dar protecția merită. Drept urmare, cele mai bune huse tablete clasice au caracteristica de a fi subțiri și ușoare, pentru a nu supraîncărca dispozitivul. Consultați lista noastră cu cele mai bune huse tablete.

huse tablete universale

Huse tablete cu protecție la cădere

Folosiți tableta mult și doriți mai mult decât protecție împotriva zgârieturilor? Echipat cu protecție împotriva căderii, tableta dumneavoastră nu va fi deteriorată după căderea de pe canapea sau chiar de pe masă. Dacă tableta dumneavoastră este utilizată în principal de copii, acest caz este foarte practic. Există huse pentru spate, book case-uri și alte tipuri de huse cu protecție la cădere.

Un book case este un husă care se deschide și se închide. Închise, aceste huse protejează atât fața, cât și partea din spate a tabletei împotriva zgârieturilor și murdăriei; este convenabil dacă purtați adesea tableta în geantă. Book case-urile au adesea un suport încorporat, care vă permite să puneți iPad-ul într-o poziție înclinată. Acest lucru este minunat pentru a viziona un videoclip sau dacă v-ați săturat să vă aplecați deasupra tabletei.

Majoritatea tabletelor au huse special concepute pentru modelul lor. Aceste huse se potrivesc unui singur model de tabletă sau iPad și au decupaje pentru a găzdui butoane și difuzoare. Unele tablete au doar huse universale. Acestea pot fi ajustate și, prin urmare, sunt potrivite pentru toate tabletele de 8 sau 10 inch, de exemplu. Este vorba întotdeauna de diagonala ecranului și dimensiunea acestuia. Prin urmare, înainte de a cumpăra o carcasă universală, verificați întotdeauna diagonala ecranului tabletei.

Indiferent că sunt utilizate la locul de muncă, în scop personal, în vacanță sau chiar de catre copii, tabletele vor avea mereu nevoie de o protecție suplimentară, deoarece nu poți să știi mereu ce se va întâmpla.