Ce gesturi ne fac să fim cucerite de ei?

Fiecare dintre noi are anumite puncte slabe, pe care niciodată nu le spunem pentru a nu deveni vulnerabile. Ne place să primim cât mai multă atenție, iar atunci când nu o avem, devenim agitate și mereu puse pe scandal. Sunt curioasă, în acest articol, să aflu cam care sunt gesturile bărbaților din jurul vostru care vă cuceresc?

Merg pe 3 mari direcții, iar completările aștept să vină din partea voastră, pentru că fiecare femeie este diferită și se întâmplă foarte rar să ne placă aceleași lucruri.

  • Micile cadouri care demonstrează că suntem iubite

Nu toate ținem cont de bugetul alocat pentru cadourile noastre, ci mai degrabă vrem să știm că au muncit pentru acea atenție pe care ne-o acordă. Fie că este vorba despre un trandafir pentru care trebuie să ocolești jumătate de oraș, să te lupți cu traficul și să riști o amendă de circulație sau fie că este vorba despre o ciocolată, ne place să știm că nu ne uitați și doriți să ne vedeți zâmbetul.

  • Unele scrisori sau mesaje de dragoste

Cine spune că a trecut vremea lor, nu știe să impresioneze cu adevărat o femeie. Nu o să ne săturăm niciodată din a citi cuvinte frumoase adresate nouă, mai ales dacă sunt scrise din inimă și nu sunt doar câteva rânduri copiate de pe internet. Fiți cât mai originali, ne place asta!

  • Surprizele de orice fel

Ne place să veniți după noi ori de câte ori ne supărăm sau ne alintăm, să ne trezim cu voi în cele mai ciudate locuri, unde nu ne-am fi gândit că puteți ajunge sau să ne trezim lângă voi chiar dacă am dormit separați.

Cu ce alte lucruri puteți completa această listă?

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*