Costumele de baie intregi sunt iar in voga

In aceasta vara au revenit in tendinta costumele de baie intregi, cu decupaje si decoltaje indraznete care accentueaza corpul, cu diferite aplicatii care atrag atentia si din diverse materiale combinate. Daca doriti sa va achizitionati un astfel de costum de baie, in randurile urmatoare veti putea citi care modele sunt cele mai cautate.

  • Modele decupate: daca ati crezut ca costumele baie intregi sunt demodate, acum, datorita decupajelor, sunt pe placul femeilor. Daca scopul nu este sa aveti un bronz perfect, ci doar sa atrageti atentia, este alegerea ideala, deoarece decupajele vor accentua corpul dumneavoastra.
  • Modele sport: acest tip de costum baie modeleaza silueta, ofera un look fresh si confortul de care aveti nevoie in timpul inotului si cand faceti surf.
  • Modele retro: puteti sa alegeti dintre modele cu dungi, volanase, buline. Cu siguranta o sa va placa costumele de baie din anii trecuti in noua infasurare.
  • Modele crosetate: daca vreti un costum de baie cu care sa fiti la moda, atat ca material cat si ca model, alegeti cu incredere un model crosetat. Dar nu uitati ca acest model este ideal la plaja dar nu recomandam pentru inot.
  • Modele cu imprimeuri si aplicatii: noile costume de baie intregi sunt deja disponibile cu mai multe culori si nu doar in cele clasice. In aceasta vara sunt la mare cautare culorile mai aprinse, care atrag atentia.  In ceea ce priveste imprimeurile sunt in tendinte motivele florale, tropicale, cu imprimeuri animal print, geometrice dar si multe altele.