Cum să alegi rochia în funcție de evenimentul la care ești invitată?

Indiferent de ocazie, chiar dacă este vorba despre o nuntă, un botez sau chiar de o simplă petrecere,  mereu vei dori să fii în centrul atenției! Acest lucru se poate realiza cu ajutorul unei rochii  fermecătoare ce va atrage privirile tuturor. Totuși, pentru a evita ca seara de vis să se tranforme într-un coșmar, este bine să alegem rochia potrivită ocaziei ce ne va pune în valoare calitățile și ni se potrivește stilului vestimentar.  

Ce spuneți despre rochiile de ocazie simple?

Dacă nu sunteți adeptă paietelor sau a rochiilor îndrăznețe, o alegere bună sunt rochiile de ocazie simple, în culori pale sau chiar clasicul negru, vor sublinia trăsăturile și frumusețea dumneavoastră naturală. Pe de altă parte, dacă optați pentru o ținută cât mai deosebită ce vă scoate în evidență caracterul unic și radiant, combinațiile îndrăznețe între modele diferite  și culori vibrante sunt o alegere perfectă.

Rochiile simple în culori modeste din dantelă , bumbac sau orice material fin și de calitate sunt perfecte pentru evenimente selecte sau petreceri dansante, fiind extrem de confortabile. Pentru mai mult efect al unei rochii splendite mici accesorii precum fundele sau decorațiile florale adaugă rafinament și bun-gust. Cele îndrăznețe de culori radiante și materiale precum tulle, catifea etc. conferă,  un efect plăcut ochiului și se potrivesc pentru evenimente și petreceri de mai multe feluri. Singurul accesoriu ce se potrivește unei astfel de rochie este personalitatea.  

Așadar, orice rochie de ocazie trebuie să se potrivească cu personalitatea și stilul persoanei ce o poartă, deoarece o ținută ce nu este purtată cu încredere și stil nu poate străluci.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*