O rochie de vis pentru o nunta ca-n paradis

Cu toții am auzit ,cel puțin o data expresia ,,situațiile disperate cer masuri disperate” , cât se poate de adevărat, dar hai să aducem conținutul acestei zicale pe tărâmurile făgăduinței, printre visuri, speranțe și plăceri nevinovate și să admitem că, în același sens, situațiile deosebite cer o prezență deosebită; și ce situație poate fi mai specială decât unicul moment al unirii destinelor a două persoane ce își împărtășesc dragostea? Și ce element poate garanta mai bine o prezență aleasă în această privilegiată zi decât o rochie de mireasă distinsă, care să uimeasca mirele, să le stârnească admirația nuntașilor dar care să te surprindă și pe tine însăți?

Cum îți alegi rochia de mireasă perfectă?

Primul sfat, și cel mai important, nu te orienta după preferințele altor persoane, fiecare este deosebită în felul său, prin urmare ceea ce i se potrivește cuiva nu înseamnă că, automat ți se va potrivi și ție, nu-ți cumpăra o rochie doar pentru a fi în același ton cu prietena ta, ia-ți ceva care te reprezintă, care te avantajează și cel mai important lucru, în care se simți bine.

Cel mai indicat este să îti stabilești singură câteva repere și câteva criterii pe care rochia ta de mireasă trebuie să le întrunească pentru a te face remarcată în cea mai importantă zi a vieții tale. Vrei o rochie mai lungă, mai scurtă, cu trenă sau nu, vrei să respecți tradiția unei rochii albe sau te vei individualiza și vei ieși din tipare cu ceva mai extravagant? Pe toate acestea doar tu ești în măsură să le decizi, iar firmele specializate în confecționarea acestor piese vestimentare deosebite sunt gata pentru a-ți satisface orice capriciu.

Trena cât mai lungă sau rochia cât mai sclipitoare?

Asta e o întrebare problematică, care adeseori le pune în dificultate pe tinerele domnișoare ce aleg să facă pasul cel mare la altar; și totuși, în funcție de ceea ce îți propui în noaptea nunții poti stabili destul de usor ceea ce vrei, ceea ce te va face remarcata, intr-un fel sau in altul. O trenă mai lungă înnobilează rochia de mireasa și aduce o notă în plus de rafinament ținutei tale dar în același timp, câteva elemente sclipitoare se vor asigura că tu vei fi elementul central al nunții și că toți ochii vor fi ațintiți asupra ta.

Dar dacă totuși ești așa indecisă, adună toate elementele necesare ținutei tale de vis iar dacă suma nu depașeste bugetul, de ce să nu îți iei toate cele trebuincioase pentru o nuntă de vis? Până la urmă tu ești „prințesa balului”.

 Cu voal sau fără?

Putem răspunde punctual și fără ezitare folosind altă întrebare: vrei să adaugi puțin mister ținutei tale sau vrei ca toți cei care îți sunt alături în ziua nunții, inclusiv mirele, să îți poată admira necontenit chipul radiant și încântător?