Cursuri de limba engleză online: Vorbește engleza fluent!

Orele de predare din școală la o limbă străină par să rămână o variantă la timpul trecut, ele practicându-se doar până în anii de liceu obligatoriu, devenind anterior opționale. După cum bine spune și titlul, în articolul de astăzi avem în prim plan opțiunea de cursuri la limba engleză în format digital și care sunt avantajele parcugerii materiei exclusiv online printr-un curs specializat.

Avantajele studierii online a unei limbi străine

Știm foarte bine că una dintre cele mai cunoscute limbi de circulație internațională este cu, fără doar și poate, engleza. Este limba pe care foarte mulți oameni o cunosc, o înțeleg și o pot vorbi măcar la un nivel de începător. Majoritatea oamenilor au deprinderea de a învăța limba engleză fără vreun ajutor suplimentar. Vizionând multe filme cu sau fără subtitrare, ascultând muzică și încercând să reproducă faimoasele versuri, oamenii au reușit să-și creeze o bază a limbii engleze din aceste obiceiuri. Însă ce se întâmplă când ne dorim mai mult?

cursuri de limba engleza online

Utilizarea unei limbi străine diferă de nevoile noastre personale

De câte ori ai simțit că îți este greu să te exprimi cu ușurință la limba engleză, deși ai studiat-o în școală și pare ușoară? Lipsa exercițiului reprezintă principalul factor al blocajelor într-o conversație. Deși este o limbă populară și foarte des utilizată, putem întâmpina dificultăți atunci când suntem puși în situația de a comunica și de a participa la conversații pe teme simple. La nivel de carieră, uneori, limba și literatura engleză devine decisivă.

Pentru cine alegi cursul de engleză și unde îți va folosi? – este întrebarea cheie ce ne poate ajuta în alegerea noastră.

Acest curs se adresează tuturor persoanelor care doresc să își perfecționeze cunoștințele de limbă engleză, să își dezvolte vocabularul și să își îmbunătățească discursul oral și scris în cadrul unui mediu plăcut și interactiv. Deseori, selecția unui curs depinde de ce vei face cu informația proaspăt învățată. Poate vrei să activezi pe piața muncii într-o țară unde se vorbește preponderent limba engleză și te pregătești să cunoști oameni noi. Poate filmele fără subtitrare sau materialele audio îți dau bătăi de cap în a le înțelege și vrei să nu mai ai această problemă. Sau poate doar vrei să îți duci copilul la lecții particulare de limbă engleză și să fii sigur că peste ani îi va fi extrem de folositoare în orice domeniu. Toate acestea reprezintă niște bune motive de a începe un curs pentru o limbă străină.

Și indiferent de nevoile fiecăruia pentru care alegem să utilizăm și să îmbunătățim această limbă străină, aplicabilitatea și beneficiile limbei engleze sunt nemărginite:

  • vei studia structurile gramaticale de bază ale limbii engleze
  • îți vei putea dezvolta considerabil vocabularul pentru birou, afaceri, locul de muncă și pentru viața ta socială
  • vei putea înțelege un text scris sau un material audio și vei putea comenta pe marginea acestuia
  • și îți vei exersa vorbirea participând la dialoguri pe teme simple și uzuale.

cursuri cambridge

Cambridge Centre

Aici vorbim despre un nivel avansat de limbă engleză și reprezintă partea de pregătire la limba engleză cu o seriozitate crescută în ceea ce privește dorința de a învăța această limbă. Asociația Cambridge Centre este o asociație non-guvernamentală și non-profit pentru dezvoltarea multilingvismului, culturii și educației britanice. Iar scopul lor este de a promova învățarea limbilor străine, dezvoltarea multiculturalității și a multilingvismului ca bază a dezvoltării durabile a comunității.

Aici vei avea parte de pregătirea necesară la limba engleză în vederea obținerii Atestatului Cambridge, atestat organizat pe module de 20 de ore, în grupe de câte 10-12 participanți din cadrul școlilor partenere de program. Ședințele de pregătire se desfășoară pe durata a două sau trei ore, de două sau de trei ori pe săptămână, în funcție de vârsta și programul participanților, de disponibilitatea spațiului și de programul lectorului. La finalul fiecărui modul, Cambridge Centre emite diplome pentru participanți care atestă atât parcurgerea modulului, cât și nivelul de engleză la care a ajuns participantul.

cursuri limba engleza pentru incepatori

Alege cursul care ți se potrivește

Varianta online reprezintă pentru mulți oameni o variantă optimă datorită timpului și a bănuților care nu vor mai fi irosiți pe drumuri parcurse spre locația fizică și pentru materiale nevoite orelor. Ne putem conecta de acasă, din mașină sau din orice loc. Dar fiecare variantă are și avantaje, cât și dezavantaje. Pe care să o alegem? Tu decizi. Poți studia:

  1. Fizic în unul din sediile din orașul tău
  2. Online prin platforma zoom
  3. Sau de la biroul tău.

Mai pe scurt, beneficiem de o mulțime de oportunități prin preajma învățării unei limbi străine. Nu te-ai convins ce variantă ți se potrivește? Ca de final, iată care sunt și cele mai frecvente motive pentru care oamenii optează drumul unui curs lingvistic:

  • Intenția de a se muta într-o țară vorbitoare de limbă engleză
  • Dorința de a se dezvolta și de a avansa la job
  • Îmbunătățirea competențelor școlare și post-școlare.

Te-ai hotărât? Vrei să înveți engleza online? Intră pe https://twinklestar.ro/cursuri-engleza și apucă-te de treabă

Date de contact: