Demontabili Blum – cât de eficiente sunt aceste șuruburi?

Realizarea mobilierului la comandă este poate cea mai dificilă misiune pe care o poate avea o firmă care se ocupă cu producerea mobilierului de calitate. Trebuie să te ridici mereu la nivelul aşteptărilor clienţilor tăi, să oferi şi calitate din toate punctele de vedere, indiferent de preţurile practicate. Asamblarea mobilei la comandă este simplificată de ceva vreme prin folosirea unor demontabili Blum, un tip de şuruburi speciale, organe de asamblare pentru mobilier de orice fel.

Ce este cu aceşti demontabili? De multe ori, la mobilierul de slabă calitate, cu o producţie care lasă de dorit, vei vedea şuruburi şi holşuruburi pentru prinderea plăcilor de mobilier la vedere.

Eficienţa şi avantaje demontabili Blum de calitate de la firme de top

Asamblarea pieselor de mobilier

Contează mult aspectul estetic al mobilierului, aşa că nu îţi permiţi să vii cu aşa ceva în faţa clienţilor care se aşteaptă la perfecţiune. Nu contează că e perete lateral, că e vorba de fronturi sau de elemente vizibile la exterior, totul trebuie să arate perfect.

Demontabilii Blum sunt cea mai bună soluţie pentru eficienţa maximă în timpul producţiei şi pentru rapiditate de asamblare. Montajul şi asamblarea pieselor de mobilier, indiferent care ar fi ele, vor fi simple şi rapide, sunt disponibile multe culori, alb, bej, negru, maro, deci poţi să foloseşti şuruburile la toate tipurile de design. Demontabilii se pot monta şi demonta de câte ori vrei, nu distrugi mobilierul, viaţa mobilierului va fi mult mai lungă.

Structură demontabili Blum şi de ce ne sunt necesari

Demontabilii Blum sunt compuşi dintr-un corp din material plastic, cu aripioare pe exterior, de blocare după ce se introduc în găurile frezate. La interior găsim şuruburi cu excentric pentru strângerea şi blocarea şuruburilor demontabililor, de multe ori confecţionate din zinc. Introducerea corpului demontabil e foarte simplă, se poate face prin presare uşoară, iar înşurubarea şurubului se va face foarte rapid, până la nivelul gulerului.

Nu rămân urme vizibile pe suprafaţa corpurilor, nu se afectează rezistenţa mobilierului montat şi demontat. Demontabilii blochează ferm panourile care urmează a fi fixate. Şuruburile sau holşuruburile sunt turnate sub presiune, au rezistenţă mai mare şi se potrivesc perfect în structurile demontabililor. Nu vor exista urme de găurire la exteriorul mobilierului, indiferent de felul acestuia, nu vor fi nici frezări în material, nu apar defecte mecanice.

Eficienţa şi avantaje demontabili Blum de calitate de la firme de top

Dar cât de eficiente sunt aceste şuruburi demontabili Blum? Ca să ne dăm seama de eficienţa demontabililor Blum trebuie să ne gândim doar la mobilierul care e transportat dintr-o locuinţă în alta, la mutări multiple. E foarte uşor să te muţi când ai mobilier care se poate asambla şi dezasambla. Ce ar fi dacă am avea doar şuruburi simple la vedere şi ar trebui să scoatem şuruburile din găurile făcute direct în lemn şi să le înşurubam iarăşi. Găurile se vor mări, şuruburile ar putea să se uzeze, presiunea pusă pe zona respectivă creşte, apar şi defecte mecanice.

Aşa, dacă avem doar demontabili Blum peste tot nu mai stăm cu stres în privinţa demontării şi remontării mobilierului, producătorul poate să fabrice rapid orice fel de mobilier fără a se confrunta nici el cu defecte mecanice periculoase. Eficienţa demontabililor Blum este foarte mare, montezi plăcile de mobilier imediat, în doar câteva secunde, fiind suficient doar să dai găurile cu adâncimea şi lăţimea indicată de tipul de şurub folosit şi de demontabili.

Lucrezi mai rapid în calitate de producător, termini mai multe piese de mobilier, iar dacă eşti client şi vrei să te muţi rapid şi să ai şi mobilierul în perfectă stare după montare, remontare, demontabilii te vor ajuta iarăşi să finalizezi operaţiunea de mutare fără niciun fel de pagube la nivelul mobilierului.