Idei creative pentru picturi pe numere

picturi pe numere

Pentru a picta pe numere, ai nevoie in primul rand de rabdare si timp. Daca nu ai auzit inca de picturi pe numere, iti voi prezenta in acest articol. Pictura pe numere este considerata o arta deoarece oricine poate deveni un artist realizand un astfel de tablou.

Picturi pe numere potrivite oricarei varste

Vrei sa iti bucuri copiii cu un cadou inedit? Sau vrei sa bucuri copilul din tine cu o activitate care te va relaxa? Pictura pe numere se poate achizitiona in diferite marimi si modele pe acuarello.ro. Ceea ce nu stiai probabil pana acum este ca un astfel de lucru se poate personaliza. Vrei sa oferi cadou o fotografie celor dragi? Alege un tablou cu fotografia aleasa si picteaz-o chiar tu. Cei apropiati se vor bucura mult mai mult si o vor agata intr-o incapere, amintindu-si astfel de cadoul tau special.

Intr-o alta ordine de idei, setul pentru picturi pe numere contine tot ce ai nevoie:

  • Sevalet;
  • Set pensule de diferite dimensiuni;
  • Pahar pentru apa;
  • Canvas pe rama de lemn cu coduri si numere;
  • Culori acrilice cu coduri si numere;
  • Poza ta sau imaginea de referinta;
  • Instructiuni pe ambalajul cutiei.

Se pot realiza picturi numere cu o fotografie artistica din telefon?

Bineinteles ca se poate. Indiferent daca ai o fotografie in telefon care iti place, esti fotograf de meserie si realizezi des astefel de fotografii artistice, pictarea unei astfel de imaginii ii poate oferi o valoare aparte. Nu neaparat un portret va aduce valoare atunci cand il veti agata pe perete. O imagine artistica poate insemna un peisaj surprins de telefonul mobil sau o camera. Natura este cea mai cautata imagine pentru a fi pictata, de ce sa nu pictezi propria natura si sa te bucuri de linistea si relaxarea pe care ti-o ofera aceasta activitate?

Idei de cadouri sunt multe, insa printre cele mai inovatoare sunt aceste picturi pe numere, deoarece dau nota de originalitate si sunt tot mai cautate. Asa ca daca ai simt artistic, ofera putin din autenticitatea ta celor dragi si bucura-i cu un tablou realizat de tine. De asemenea, se pot oferi seturi cadou de picturi pe numere si astfel ii vei bucura pe cei cu simt artistic ca al tau.

Realizeaza ceea ce iti place cu picturi pe numere, alegand imaginea potrivita pe care o vei darui celor dragi cadou, indiferent de ocazie.