Informatii despre design-ul si modul de conducere a unui BMW Seria 1

BMW Seria 1

BMW a imbunatatit designul modelului BMW Seria 1, masina avand acum o estetica mai sportiva si mai eleganta. Asa cum am avut modelul M Sport, al nostru a venit cu un spoiler spate pentru a adauga un plus aspectului sportiv.

Fata este dominata de grila mare specifica BMW, care straluceste in soare. Este un aspect care ne-a placut, dar nu este pentru toata lumea si pentru cei care prefera un stil mai moale, mai rotunjit, Seria 1 poate fi putin prea mult.

In interior, iar senzatia premium continua, cu plastic moale la atingere si piele cuprinzand majoritatea bordului si a zonelor inconjuratoare. Este un aspect inteligent si nu pare prea aglomerat datorita numeroaselor comenzi disponibile pe ecranul tactil mare – reducand numarul de butoane fizice necesare.

Este si un loc confortabil in care sa te asezi, cu scaunele sport din fata care te maseaza frumos, fara sa te stranga prea tare. De asemenea, sunt incalzite (numai scaunele din fata), impreuna cu volanul incalzit.

O alta atingere placuta sunt luminile ambientale ale cabinei. Au fost setate la albastru ca prestabilit pentru modelul BMW Seria 1, dar aveti optiunea de a trece la o serie de alte nuante, inclusiv alb, rosu si verde.

Alte detalii importante despre BMW Seria 1

Barele luminoase din interiorul usilor (sus) sunt deosebit de atragatoare si ofera o ambianta linistitoare pe timp de noapte.

Cele trei locuri din spate ofera suficient spatiu pentru copii sau cativa adulti, in timp ce portbagajul ofera o zona de depozitare potrivita pentru cateva valize mari, magazinul saptamanal sau un carucior.

In ceea ce priveste conducerea, avem la dispozitie manualul cu 6 trepte si, impreuna cu motorul de 1,5 l, Seria 1 a furnizat viteza efectiva in afara liniei, iar directia sa usoara si agila ajuta in momentul in care doriti sa faceti viraje.

Puteti naviga confortabil si cu viteza mare, iar cabina izolata asigura ca zgomotul de pe drum este mentinut la minimum pentru o experienta relaxanta. Apasati butonul Sport, iar suspensia se intareste si exista putin mai mult soc in pedala de acceleratie daca va simtiti mai dornici de viteza.

Vrei sa citesti mai multe pareri despre BMW Seria 1? Acceseaza site-ul PareriMasini.ro si cunoaste mai bine acest model oferit de BMW!