Corturi evenimente, ideale pentru o petrecere de vis

corturi evenimente

Cel putin o data in viata te vei confrunta cu organizarea unui eveniment major. Fie ca este vorba despre o casatorie, un botez, o zi de nastere mai importanta sau o petrecere, vei avea de ales intre mai multe tipuri de locatii. Una dintre cele mai ravnite idei in acest sens este inchirierea de corturi evenimente.

O astfel de companie ce se ocupa atat cu inchirerea, transportul si asamblarea de corturi in aer liber cat si cu amenajarea locului cu echipamente este Event Stuff. Cu o experienta de peste 10 ani, ofera servicii de cea mai inalta calitate, cu produse premium, pentru ca tu sa te poti concentra pe alte sarcini.

De ce sa inchiriezi un cort?

Fie ca alegi sa tii un eveniment in interior sau in exterior, te vei confrunta cu elemente pro si contra pentru ambele alegeri. Avantajul major al unui eveniment tinut in interior este ca vei fi intotdeauna ferit de intemperiile naturii. Alte persoane prefera sa beneficieze de libertatea conferita de un cort in aer liber. Mai mult, elementele naturii vor tine loc de decor, asadar nu vei mai avea nevoie de foarte multe aranjamente.

Inainte sa iei decizia de a organiza un eveniment in aer liber trebuie sa te intrebi care sunt nevoile tale si ce asteptari ai. Trebuie sa corelezi tipul de eveniment, cu dimensiunea cortului si numarul de persoane ce vor participa,

Tipuri de corturi evenimente

  • Corturi cu stalpi – au cativa stalpi de rezistenta pe mijloc si cativa de-a lungul perimetrului. Acoperisul este, de obicei, din vinil si asigura protectie impotriva soarelui si a unei ploi usoare.
  • Prezinta avantajul instalarii facile si rapide si a costului scazut.
  • Prezinta dezavantajul de a nu face fata unei ploi torentiale sau unui vant puternic si totodata este de dimensiuni relative mici.
  • Exista corturi cu stalpi profesionale, mult mai rezistente si mai mari si pot gazdui evenimente mult mai complexe. Necesita instalarea unor persoane avizate si nu depind de intemperiile naturii. Sunt mai ieftine decat corturile cu cadru metalic.
  • Corturi cu cadru metalic – dupa cum o spune si numele, aceste corturi nu au stalpi interiori si prezinta un cadru metalic, de obicei din aluminiu. Acoperisul este din vinil si este securizat de acest cadru metalic.
  • Avantaje: sunt versatile, merg plasate in mai multe locuri decat cele cu stalpi. Nu prezinta stalpi interiori, deci este mai mult loc. Se poate ajusta inaltimea lor.
  • Dezavantaje: sunt mai scumpe si mai greu de instalat decat corturile cu stalpi.
  • Cort transparent – este ideal pentru evenimentele nocturne. Te protejeaza de elementele exterioare si iti ofera sansa de a privi luna si stelele deasupra ta. Este utilizat, in general, pentru nunti.

In concluzie, oricare ar fi tipul de cort ales te vei bucura de o experienta in aer liber. Aceasta te va determina ca de acum inainte sa iei in calcul realizarea oricarui moment important intr-unul din multitudinea de corturi  evenimente puse la dispozitie de Event Stuff.