Motive pentru care să alegi o locuință din Maurer Residence Constanța

Motive pentru care să alegi o locuință din Maurer Residence Constanța

Când alegi unul dintre apartamentele noi din Constanța marca Maurer Residence, nu alegi o simplă locuință, ci o întreagă comunitate care se bucură de cea mai bună alegere: aceea de a se simți ca ACASĂ. Iar ca de început, haide să vedem împreună câteva dintre avantajele de top pentru care putem alege Maurer Residence Constanța:

  • Comunitate de preț – Ca și client, vrem să ne înconjurăm cu o comunitate de încredere, să simțim un sentiment de apartenență, de împlinire și să ne simțim ca acasă când ne mutăm în propria locuință. Însă, confortul trebuie să se ridice mereu la nivelul așteptărilor
  • Experiența îi recomandă – Experiența în domeniul dezvoltării imobiliare inedită, precum și cele peste 7000 de visuri care au devenit realitate în ansamblurile dezvoltate îi recomandă clienților de oriunde ar fi
  • Locații cu o însemnătate aparte – Istoria Maurer imobiliare ne-a arătat care sunt aspectele care trebuiesc îmbunătățite, astfel încât să se poată ridica în fiecare an la următorul nivel, împreună cu locația aleasă. Istoria locului ne învață că atunci când pui suflet în ceea ce construiești, acel lucru dăinuiește timp de secole.

În Constanța avem opțiunea celei mai bune locații, ea fiind într-o zonă liniștită în care te poți dezvolta alături de Maurer Residence. De asemenea, avem de ales dintr-o gamă variată de apartamente care sunt pe placul celor mai exigente gusturi, începând de la garsoniere, până la apartemente de tip penthouse. Complexul se întinde pe o suprafață de 15,7 ha și este alcătuit din 30% spații verzi, grădiniță, sală de sport și zone de recreere cu locuri de joacă pentru copii.

Cum alegi apartamentul potrivit și cum știi dacă ai făcut alegerea corectă?

Achiziționarea unei locuințe este una dintre cele mai importante decizii pe care le facem. Acest moment implică în primul rând prezentări de apartamente, ceea ce este un factor determinant în decizia finală pe care urmează să o ia cumpărătorul. Tu ai risca să petreci doar 20 de minute la o locuință care poate deveni viitoarea ta casă? Ei bine, unii cumpărători o fac, dar după achiziționare trăiesc cu regrete înșirate pe ani de zile.

Când vine timpul și decizi să te muți sau să îți cumperi un alt apartament, trebuie să acorzi o importanță deosebită vizionării acestuia. Cu cât acorzi mai multă atenție și importanță acestui aspect, cu atât vei fi mai ferit de posibile neplăceri. Vizionarea unei locuințe are ca scop identificarea principalelor probleme ale acesteia, iar în funcție de gravitatea lor, poți chiar să negociezi frumos un ultim preț sau poți renunța la oferta respectivă. De aici reiese și întrebarea care frământă mulți oameni:

Cum să alegi apartamentul potrivit pentru tine și familia ta?

Un apartament pe care urmează să îl cumperi nu constă doar în aspectul său din exterior, din interior, din mobilier și reparații, ci și o serie de alți factori, printre care și așa-zișii factori externi. Luând în calcul toate detaliile privind aspectele externe și cele interne, acum putem lua o decizie calculată în această privință.

Factori externi care influențează achiziția unei locuințe într-un complex rezidențial

Inspecția începe chiar înainte de a trece pragul apartamentului. Cu siguranță, confortul de a trăi în el este influențat și de mediul în care se află, însă noi trebuie să fim foarte atenți la acei factori externi de care am amintit anterior.

  1.   Zona unde este localizat

Află și cunoaște mai multe despre localizarea zonei, verifică dacă există depozite, fabrici industriale sau străzi aglomerate care poluează aerul. În plus, aceste obiecte reprezintă o sursă de zgomot continuu care se va reflecta cu siguranță asupra confortului apartamentului dvs.

  1.   Transportul

Află cât de des circulă transportul în comun prin zona respectivă și verifică cât de încărcat este în timpul orelor de vârf.

  1.   Infrastructură

Merită să acorzi atenție și asupra punctelor esențiale de interes precum ar fi: supermarketuri, clinici, școli și grădinițe, complexe sportive, farmacii și lista poate continua. Analiza infrastructurii va determina cât de mult sunt satisfăcute nevoile locuitorilor din zonă.

Te-am informat cu privire la informațiile generale de care trebuie să ținem cont în selecția viitoarei locuințe. Dacă locuiești în apropierea zonei Maurer Residence Constanța, în Constanța sau prin apropierea ei, acum ai o idee despre ce locuință și ce comunitate să alegi.