O pălărie poate aduce un mare plus în vestimentația ta

O ținută reușită necesită implicare, timp, dar și creativitate și imaginație. Dacă în cazul bărbaților, situația se identifică într-un mod mai simplu, pentru femei o astfel de misiune poate consuma destul de multă energie. Costumul clasic format din pantofi, pantaloni, cămașă și sacou reprezintă salvarea multor bărbați pentru că regulile de bun gust în materie de haine bărbătești sunt bine cunoscute datorită simplității lor. La pol opus, însă, sunt femeile, a căror idei năvălesc unele peste altele, se amestecă și se contopesc în dimensiuni și combinații noi doar pentru un singur eveniment și a căror pretenții se raportează de la modul în care stă fiecare fir de păr, la accesorizare, parfum și chiar felul în care arată talpa papucilor; totul pentru a realiza o imagine de ansamblu perfectă.

de indreptt banda

Accesorizarea la femei este, de asemenea, un fapt diferit față de cea pentru bărbați și mult mai complicat, de altfel. Această acțiune se poate realiza la mai multe nivele: cap, gât, urechi, mâini, brațe și chiar picioare. Astfel, în momentul alegerii unei ținute femeile țin cont de capacitatea de a înscrie în contextul articolelor pe care le vor purta, accesoriile pe care le dețin sau pe care le vor achiziționa. Indiferent de zona ce urmează a fi completată cu accesorii, pentru femei este important ca acestea să o scoată în evidență și să schimbe statutul ținutei dintr-una banală, într-una de-a dreptul specială.

Accesorizarea la nivelul capului se poate realiza cu broșe pentru păr, panglici colorate, pene sau pălării damă. Acestea din urmă sunt unele dintre cele mai preferate de către femei, dar și cele care schimbă cele mai vizibil outfit-ul. Iată doar 4 motive pentru care sunt atât de apreciate:

  1. Împrospătează ținuta. Multe femei se feresc de ceea ce este nou sau de propria imaginație și preferă să se conformeze la banalitatea comună, întâlnită la orice pas, în locul inovației și al testării combinațiilor de haine. O femeie ce poartă o pălărie își va transforma ținuta într-una fresh tocmai datorită acestui motiv, reușind să se identifice în mulțime ca fiind deosebită, diferită, cu un look fresh, chiar dacă articolele vestimentare nu sunt creația vreunei case de modă cunoscute.
  2. Iese în evidență. Una dintre dorințele lăuntrice ale femeii este aceea de a fi apreciată. Poate nu în mod verbal, căci ea vede și simte lucrul acesta, iar o apariție deosebită o va face să prindă încredere în forțele proprii și să radieze de bucurie. Zona capului este cea mai observată în momentul purtării unei conversații, astfel, accesorizarea ținutei cu o pălărie va menține atenția în mod continuu și va creea periodic senzația de diferit, nou.
  3. Pot fi purtate oriunde. În momentul achiziționării unei pălării nu-i poți gândi traiectoria doar pentru o singură purtare pentru că vei rămâne plăcut surprinsă să observi faptul că se potrivește diverselor stiluri în care îți place să te îmbraci. Datorită dimensiunilor și modelelor diferite, pălăriile pot fi adaptate pentru diverse evenimente, ieșiri sau plimbări și nu reprezintă articole a căror folosință este limitată. Important este să ai imaginație și să ”riști” să fii diferită în mod plăcut.
  4. Senzualitate și rafinament. Pălăriile de calitate sunt realizate din materiale excepționale a căror rezultat final este unul sublim de aceea sunt considerate accesorii ce îți transformă instant apariția într-una misterioasă. Avantajul acestor accesorii este că se adresează diverselor categorii și tipuri de femei, în funcție de caracter și personalitate prin diversitatea modelelor și dimensiunilor puse la dispoziție pe piața comercială. Pălăriile supradimensionate sunt potrivite pentru femeile puternice a căror dominare și încredere doresc să și-o asume public, iar pălăriile de dimensiuni moderate sunt perfecte celor ce doresc să păstreze misterul cunoașterii și dezvăluirii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*