Tu cum îți protejezi telefonul mobil?

Nu de puține ori se întâmplă, din neatenție sau grabă, ca telefonul să nu se afle în cea mai stabilă și sigură poziție și să cadă. Fiind dispozitive extrem de fragile, se pot strica atât extern, cât și intern de la o singură căzătură, în funcție de spațiul pe care aterizează, dar și partea telefonului de care se lovește. În momentul în care se întâmplă nefericitul eveniment, în funcție de paguba produsă, există două variante: fie are rost repararea, fie schimbarea acestuia. În primul caz, reparația poate reprezenta o situație de risc pentru că este posibil ca acesta să nu mai funcționeze niciodată în același mod sau, în cazul apelării la persoane ce lucrează în mod neautorizat, pot lipsi piese sau se pot prelua date personale.

Folii iPhone – PhoneGuard Folie iPhone – phoneguard.ro Folii Samsung – Phone Guard Folie Samsung de la PhoneGuard

Atât schimbarea, cât și reparația unui telefon implică costuri suplimentare ce pot fi evitate prin protecția telefonului. Husele pentru telefoane reprezintă, în prezent, cea mai utilizată formă de protejare a dispozitivului mobil, dar și cea mai bună. În funcție de preferințe acestea pot extrem de dure, rezistând la impact destul de mare și protejând părțile telefonului de orice urmă a căzăturii.

Dacă aveți un telefon și nu sunteți încă sigur de utilitatea unei huse, iată doar 4 motive pentru care un astfel de accesoriu vă este imperios necesar:

  1. Protecția. Evident că în capul listei se situează ceea ce oamenii, în general, urmăresc. Prin utilizarea unei huse se are în vedere protejarea părții din spate a telefonului de suprafețele dure pe care este așezat și a marginilor laterale de orice căzătură. Pe lângă acestea, protecția se aplică și ecranului prin faptul că husa ameliorează consistent duritatea impactului. 
  2. Aspectul estetic. Diversitatea modelelor oferă posibilitatea satisfacerii pretențiilor și celor mai critici ochi. Pentru posesorii de iphone, în special cei ce apreciază estetica siglei, există huse iphone create special pentru a lăsa la vedere aspectul dispozitivului. Pe de altă parte, există și huse a căror model este unul proeminent, diverse inscripții, sclipici sau chiar ștrasuri.
  3. Culorile. Preferințele unor persoane sunt de a asorta, pe cât posibil, ținuta cu aspectul telefonului. Având în vedere cât de mult este utilizat telefonul în ultima perioadă, există această modă tocmai în ideea în care să nu se depășească limitele dimensiunii create prin vestimentație. Husele au diverse culori și nuanțe, lucioase sau mate, ce oferă această posibilitate și care creează un context deosebit.
  4. Sunt extrem de practice. Își fac treaba și apară dispozitivul de obiectele dure și zgârieturile ce se pot provoca prin atingerea de alte lucruri din buzunar/geantă și nu sunt scumpe. Nu este necesar să căutați magazine cu profil specific în domeniul dispozitivelor telefonice, ci pot fi cu ușurință găsite în multe magazine, chiar și de îmbrăcăminte, accesorii, dar și online, pe site-uri.

Husele pentru telefon nu sunt adresate doar unor categorii de persoane pentru că în funcție de proprietăți și modele se pot adapta tuturor celor care dețin un dispozitiv. Pentru copii, poate cei care au cea mai mare nevoie de o protecție suplimentară a telefonului datorită stilului de viață activ și al energiei pe care o au, există huse cu diverse imagini sau personaje din desenele animate.

Pentru adolescenți, tineri și adulți sunt realizate huse atât simple, cât și cu un model bogat sau diverse imprimeuri. Deobicei, acestea sunt adaptate tendințelor în modă astfel încât să se poată încadra în dorința unor persoane de a realiza o legătură între ceea ce se poartă în materie de vestimentație și accesoriile pe care le dețin.

Husele de telefon sunt, deci, soluții utile de scutire a unor investiții inutile și prin care vă puteți feri de neplăceri precum pierderea unor informații, poze, videoclipuri importante. Pe lângă utilitate, acestea sunt și plăcute ca aspect și oferă și o altă siguranță în momentul în care manipulați telefonul.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*