Pentru un corp sănătos, luați cursuri de înot

Într-un secol plin de oameni grași și cu o condiție fizică precară, să practici un sport în mod constant este mai mult decât indicat. Personal, am ceva timp de când merg la sala de forță și chiar sunt pasionat de modul în care eu vreau să arăt. Am plecat de la o greutate cu mult peste normalul pe care ar trebui să-l am în funcție de înălțimea și vârsta mea, dar ușor-ușor rezultatele încep să apară și arăt și mă simt din ce în ce mai bine.

Pentru cei din București, o soluție pentru un corp sănătos și arătos ar fi să se înscrie la niște cursuri de înot, iar în acest sens s-a deschis și un nou bazin de înot la scoala cu numărul 25 care stă la nevoia celor pasionați de acest sport, dar care pregătește și copii pentru a deveni niște adevărați campioni. Este ideal dacă reușiți să faceți o pasiune pentru mișcare, dar dacă interesul dumneavoastră nu stă în direcția asta, chiar și de relaxare, de două ori pe săptămână, înotul poate face minuni asupra corpului și tonusului.

De cele mai multe ori, ne orientăm spre această modalitate de mișcare doar în timpul anotimpurilor călduroase, fiind o foarte eficientă metodă de răcorire, dar înotul nu trebuie privit doar așa. Sunt în toată țara foarte multe bazine de înot unde ne putem relaxa chiar și pe timpul anotimpurilor reci, deoarece acestea sunt acoperite și apa este încăzită, iar o astfel de relaxare atunci când afară sunt foarte multe grade cu minus, ar putea fi chiar impresionant de satisfăcătoare pentru psihicul și fizicul nostru obosit de la orele de muncă la birou.

Sfatul sportivilor este să ieșim la înot cât de des putem, deoarece este un sport care antrenează tot fizicul în același timp și totodată este și foarte relaxant. Niște cursuri de înot ne-ar putea salva și de la anumite incidente nefericite sau ne pot transforma chiar în niște eroi pentru cei care nu se pot descurca de unii singuri în apă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*