Poarta lantisoare care te reprezinta!

Indiferent de eveniment, mereu incercam din rasputeri sa ne raportam la preferintele celor dragi pentru a le oferi un cadou de neuitat. Secretul unui astfel de dar este desigur originalitatea. Si pana la urma ce poate fi mai frumos decat aceste lantisoare de aur create special pentru noi, cu o insemnatate aparte si daruit de o persoana draga noua?

Este binestiut faptul ca femeile, in detrimentul barbatilor, sunt cele ce acorda mult mai multa atentie, si totodata apreciere oricarui tip de gest. Fie ca este vorba despre o simpla floare, fie ca vorbim despre bijuterii sau cadouri consistente, femeile sunt cele ce sunt sensibilizate mereu cand vine vorba de capitolul cadouri.

Ele sunt cele ce apreciaza micile gesturi, dar sunt si cele carora le place sa bucure la randul lor, reflectand asupra preferintelor partenerului, familiei sau prietenilor, ca mai apoi sa transmita aceeasi afectiune prin intermediul obiectelor.  

lantisoare

Inca din cele mai vechi timpuri femeile au ales sa isi puna in evidenta frumusetea prin purtarea bijuteriilor. Acestea erau impodobite de catre sotii lor in multiple bijuterii pentru diferite parti ale corpului, cum ar fi lantisoare, bratari, bratari pentru picior, cercei, inele, coroane si multe altele, tocmai pentru a le demonstra atat sotiilor lor, cat si intregii lumi dragostea ce o poarta pentru consoarta sa. Barbatii alegeau cu grija bijuteriile de la mesterii ce la intocmeau, alegeau modelul, culoare si grosime ce considera de cuviinta ca se potrivesc cel mai bine cu trasaturile nevestei sale.

Acest obicei inca se pastreaza, oferirea bijuteriilor avand cam aceeasi insemnatate, menirea fiind aceeasi, de a bucura persoana iubita.

Luand in considerare preferintele doamnelor de orice varsta, cred ca putem fi cu totii deacord ca bijuteriile constituie unele dintre cele mai frumoase si apreciate cadouri pe care le poti oferi unei persoane de sex feminin. Unele femei sunt impresionate de bijuteriile cat mai simple, pe cand altele le prefera pe cele pompoase, cu multe pietre, de o grosime poate putin exagerata sau cu mai multe alte pandative.  

Ofera lantisoare de aur, cadourile cu care nu dai niciodata gres!

Insa, tinand cont si de preferintele personale, nu exista nici o posibilitate de a da gres in oferirea unui bijuterii, bijuteriile fiind exprimare artei si a creativitatii prin prisma umanului, preferintele reflectand prin urmare trasaturile caracteriale. 

Femeile din ziua de azi sunt atat de diferite, complicate, dar si atat de frumoase, unele fiind gingase, altele energice, elegante, clasice sau moderne, toate acestea reflecta atitudinea si preferintele in domeniul modei. De aceea, decizia de a darui o bijuterie se afla in raport direct proportional cu stilul ei, decizia oferirii trebuind luata abia dupa descoperirea integrala a personalitatii sale. 

lantisoare aur

Cand vine vorba despre alegerea unui cadou, in special al unei bijuterii,  tocmai dorinta asidua de afirmare si iesire din tipare face darul sa fie mai special, unicitatea fiind adeseori data de oferirea unei bijuterii personalizate. Astfel, se poate imprima, lipi, adauga, picta, sculpta, sau alte metode de a atinge forma rezultatul final, bijuterie ce devine reprezentativa pentru cel ce urmeaza sa primeasca darul.

Daca pana acum am vorbit de bijuteriile personalizate la modul general, urmeaza focusarea pe o singura categorie, cea mai utilizata si apreciata de doamne, si anume lantisoarele.

Lantisoarele sunt preferate de sexul feminim probabil datorita transparentei lor, acestea nu incomodeaza cu nimic activitatile zilnice, precum o fac inelele, ba din potriva, si confera totodata un aspect plin de eleganta si stil.

Lantisoarele sunt printre singurele bijuterii ce se folosesc in diferite scopuri, incepand cu dorinta de folosire a pandativelor sau cristalelor in scop astral, la incercarea de asortare cu vestimentatia, sustinerea religiei prin purtarea semnului oficial al crestinismului, respectiv o cruciulita, unele femei prefera ca lantisoarele lor sa fie dotate cu un pandantiv, tablita ce contine numele lor, al partenerului sau a copilului, alta varianta ar fi inscriptionarea zodiei sau a altor obiecte reprezentative din natura, cosmice, etc.  

Tragand concluziile, ajungem la intelegerea ca un lantisor personalizat poate fi cel mai deosebit cadou pe care poate fi oferit unei femei.

Mai multe modele de lantisoare de aur sau alte bijuterii speciale puteti gasi si pe pagina de facebook – Alexiabijou.