Cum reușesc să am unghii frumoase și sănătoase

Cum reușesc să am unghii frumoase și sănătoase

Zilnic primesc aceleași întrebări de peste tot din jurul meu : „Cum reușești să ai unghiile lungi și frumoase?” Sau, „Sunt naturale?”

Nu am avut unghii foarte frumoase dintotdeauna, acum aproximativ trei ani am început să am foarte mare grijă de manichiura mea, deoarece îmi iubeam foarte mult unghiile, dar erau extrem de dificile .

Aveam multe probleme cu care se confruntă orice femeie, din punct de vedere al manichiurii.

Mă săturasem să am unghii casante, se exfoliau foarte repede, lacul de unghii, le sensibiliza și mai mult.

Am ajuns la concluzia că trebuie să fac ceva ca acestea să își recapete din nou strălucirea și frumusețea pe care trebuie să o aibă unghiile sănătoase.

Am ales să trec printr-un proces destul de îndelungat pentru a avea unghiile frumoase, și nu m-am gândit nicio clipă să apelez la o manichiură cu gel.

Sfaturi pentru unghii frumoase și sănătoase

M-am informat peste tot pe interent și am cerut sfaturi multor persoane care mi-ar fi putut fi de ajutor.

Am început prin a consuma fructe și legume, vitaminele adaugă un plus de sănătate unghiilor, acționând din interior, ajută în special la întărirea lor.

Pentru că nu mi se părea de ajuns, am luat și vitamina B6 pentru unghii și păr. Această vitamină se găsește în orice farmacie și înainte de administrare, se mănâncă un măr deoarece aceasta este puțin acidă.

Când am aflat cât de util este uleiul de ricin pentru creșterea unghiilor, bineînțeles că nu am stat deloc pe gânduri și am cumpărat un flacon. Acesta ca și vitamina B6, se găsește în farmacii și nici nu este scump.

Mitul despre uleiul de ricin a dat roade, acesta chir ajută la creșterea rapidă a unghiilor dar le și redă sănătatea.

Am să vă îmărtășesc un secret despre unghiile frumoase! Dacă nu ați observat, acetona distruge foarte mult unghia, este important ca aceasta să fie de o calitate cât mai bună.

Eu folosesc acetona de la Oversa, pe care o puteți găsi la supermarket, prețul fiind puțin mai mare decât al unui dizolvant normal.

Cum v-am vorbit despre acetonă, trebuie să știți că și oja contează. Mai exact când vorbim de ojă, este de la sine înțeles că toate afectează unghia, însă raportată la calitatea sa, oja afectează mai puțin cu cât este mai calitativă.

Eu folosesc o ojă destul de comună și la un preț excepțional, dar o cumpăr mereu la sticluță mică (6 ml), deoarece celelalte se usucă foarte repede dacă nu sunt folosite des.

Dacă vrei să ai unghii sănătoase, este important să folosești produse de calitate și cu siguranță rezultatele dorite nu vor întârzia să apară.