Tehnologii moderne de personalizare a obiectelor promoționale

materiale promotionale

Atelierul Tropeum este punctul nodal al activităților de branding, permițându-li-se utilizarea in-house a numeroaselor tehnologii moderne de tipărire, brodare, gravare, serigrafiere, print digital, policrom, tampografiere, timbru sec, precum și a altor modalități de imprimare a produselor promoționale sau cadourilor corporale. Vrei să-ți faci propriul produs sau vrei diversitate în a dărui un cadou? Aici ai răspunsul.

Produse diversificate

Avem prezentă o gamă largă de produse personalizabile marca Tropeum. De la articole pentru băuturi până la accesorii de team-building, ceasuri, articole textile, agende și așa mai departe. Orice tip de produs ai căuta, cel mai probabil îl vei găsi în stoc. În cadrul atelierului de prelucrare, profesioniștii se vor asigura că toate cerințele clienților în materie de produse diversificate și materiale promoționale vor fi satisfăcute pe deplin. Așa că poți începe căutările pe site de pe acum.

Un serviciu unic de personalizare

Pentru simplul fapt că cei de la Tropeum dețin toată această tehnologie inovatoare în atelierele proprii este un aspect important pentru încrederea clienților. Astfel, calitatea este mult mai bine controlată, iar timpul de livrare împreună cu costurile sale sunt și ele minimalizate. Pe listă sunt prezente multe opțiuni de tipărire cu diferite avantaje pentru fiecare în parte. Principalele ar fi:

Serigrafia – reprezintă imprimarea pe o multitudine de materiale suport, de diferite compoziții chimice și dimensiuni. Ne ajută să decorăm foarte frumos o mulțime de produse la una sau mai multe culori, iar în acest fel ele devin mai atractive pentru cumpărător datorită personalizării obiectului

Gravură cu diamantul sau laserul – putem face imprimări sofisticate pe obictele exclusiviste sau marcaje laser pe obiecte confecționate din metal, lemn, plastic, piele, carton și le putem decupa ulterior după orice contur

Print digital policrom – Fie UV sau cu solvent, print-ul poate fi făcut direct pe obiectele promoționale printând chiar și fotografii policrome la o rezoluție foarte mare

Tampografie – tehnologia de imprimare relativ nouă care permite imprimarea pe cele mai diverse obiecte din punct de vedere al formei și al dimensiunii. De la aplicații industriale precum tastaturi de computer sau comutatoare și până la jucării sau insigne, această tehnologie este potrivită pentru toate acestea.

De ce peste 1200 de clienți au ales Tropeum în ultimii ani?

Cei 20+ de ani de experiență din spate ne răspund involuntar la multe întrebări. Acești ani au ajutat compania să înțeleagă mai bine cerințele clienților și să comunice mai eficient cu ei pentru a contribui activ la succesul fiecărui proiect de-al lor. Termenul scurt de livrare este respectat cu strictețe, și în plus, vei fi ținut la curent cu progresul pe care-l fac în onoarea comenzii tale. Iar pe lângă toate acestea, dedicația nevoilor tale și calitatea superioară a produselor îi recomandă.