Mergi la Bine atunci când ai nevoie de un medic dermatolog!

Clinica Bine - Dr. Cristina Cotruță

Pielea ta are nevoie de o îngrijire corespunzătoare, iar sfaturile pe care le culegem din mediul online sau de la prieteni nu sunt întotdeauna cele mai recomandate. La fel ca în cazul altor afecțiuni, cel mai bun sfat poate fi oferit de către un medic. În cazul acesta avem nevoie de un medic dermatolog de la o clinică recunoscută pentru serviciile de calitate pe care le oferă.

Clinica Bine vine cu o abordare diferită în fața clienților, iar această modalitate de a colabora pare că este pe gustul pacienților. Întotdeauna a existat o reticiență între medici și pacienți, dar și o stare de disconfort care a planat în această relație. Clinica Bine, prin medicii specialiști, rupe această barieră printr-o comunicare deschisă, o abordare prietenoasă și servicii ireproșabile.

Revenind la nevoia de îngrijire a pielii, Dermatolog Cristina Cotruță este medicul care oferă pielii tale prospețimea de care are nevoie. Cu multă prietenie și atenție, medicul specializat în dermatologie de la Clinica Bine va fae o anamneză, un examen clinic și va solicita altor laboratoare investigații suplimentare. Toate aceste procese au ca scop descoperirea clară a afecțiunilor cu care pielea ta se confruntă.

Pielea ta, cartea de vizită pe care o prezinți lumii

Pielea ta intră în contact zilnic cu o mulțime de bacterii care îi pot afecta elasticitatea și aspectul plăcut. Pe lângă sfaturile pe care le primim de la orice specialist, cele care țin de hidratare și un stil de viață sănătos, pe pielea noastră mai pot apărea anumite leziuni sau alunițe care nu se vindecă de la sine. În aceste cazuri, trebuie să ne prezentăm cât mai curând la medicul dermatolog.

Acneea și urticarea sunt alte două afecțiuni pentru care putem găsi o rezolvare într-o clinică specializată. Trebuie să ne fixăm un obiectiv din a ne îngriji pielea zilnic pentru că aceasta reprezintă cartea noastră de vizită pe care o prezentăm lumii din jurul nostru. Un aspect neplăcut al pielii poate atrage reticiență din partea celor care ne înconjoară sau mici semne de întrebare care ne pot pune într-o postură nefavorabilă.

Cine este Dr. Cristina Cotruță de la Clinica Bine?

Dr. Cristina Cotruță, medic primar dermatovenerolog și doctor în științe medicale a debutat în această profesia la Spitalu Militar Central București. Având un CV bogat în cursuri, specializări și stagii practice, medicul dermatolog de la Clinica Bine este profesionistul de încredere la care putem apela atunci când întâmpinăm probleme cu pielea.

Membru fondator al clinicii Bine, Dr. Cristina Cotruță nu este doar un specialist în dermatologie, ci și un partener de încredere al pacienților care se luptă cu diverse afecțiuni. Pacienții cu diferite probleme dermatologice pot apela cu încredere la acest profesionist care oferă răspunsuri clare și explicații pe înțelesul tuturor. Termenii medicali sunt înțeleși de specialiști, dar acești termeni trebuie să fie traduși atunci când rezultatele unui control la nivelul pielii indică anumite complicații.

La Clinica Bine găsești o echipă de profesioniști, cu multă experiență în spate, care vă vor ajuta să identificați cele mai bune rezolvări ale problemelor de sănătate cu care vă confruntați!