7 beneficii ale utilizării teleterapiei pentru sănătatea ta mintală

Telemedicina schimbă modul în care ne accesăm și ne gestionăm sănătatea. Stilul nostru de viață modern ocupat ne determină să facem mai mult, să dormim mai puțin și ne poate afecta capacitatea de a face față presiunilor constante ale vieții. O modalitate de a jongla cu haosul este să avem grijă nu doar de sănătatea noastră fizică, ci și de sănătatea noastră mentală.

Furnizarea de îngrijiri de sănătate mintală prin vizite video, cunoscută și sub denumirea de teleterapie, are beneficii extraordinare. Pune îngrijirea sănătății mintale în mâinile tale și acasă. În calitate de profesionist Nexyo, văd experiențele îmbogățite pe care le oferă pacienților mei și pot invoca o bunăstare generală îmbunătățită.

Luați măsuri pentru a vă promova bunăstarea mentală prin terapie online. Veți descoperi că beneficiile se extind dincolo de pereți și vă pot ajuta să schimbați modul în care abordați sănătatea minții și a corpului.

1. Acces

Unul din cinci adulți cu o boală mintală raportează că nu poate beneficia de îngrijirea de sănătate mintală de care au nevoie. Progresele în telemedicină pot îmbunătăți această statistică. Veți avea acces sporit la îngrijire cu timpi de așteptare mai scurti. Pacienții cu și fără asigurare pot găsi asistență pentru sănătate mintală 24/7. Și, platforma video îi sprijină pe cei din zonele rurale cu îngrijire de calitate.

2. Comoditate

Gestionarea timpului este o provocare fără sfârșit și, de cele mai multe ori, sănătatea noastră mintală este prioritizată. Telemedicina oferă o mai mare flexibilitate și poate ajuta la mutarea bunăstării mentale în fruntea listei dvs. de priorități. Puteți elimina timpul de călătorie și puteți sări peste sala de așteptare. Întâlnirea virtuală vă permite, de asemenea, să o luați din orice locație. Mulți pacienți își iau programările la serviciu sau în timpul călătoriilor.

3. Îngrijire coordonată

Nevoile de sănătate mintală ale fiecărui pacient sunt distincte. Unii ar putea beneficia de la consultarea atât cu un psihiatru, cât și cu un psiholog online. Nexyo adoptă o abordare inovatoare și colaborativă a îngrijirii dumneavoastră pentru a vă asigura că aveți îngrijirea potrivită la momentul potrivit. Aceasta oferă o abordare complet integrată a sănătății dumneavoastră generale. De asemenea, creează mai multe eficiențe, îmbunătățește luarea deciziilor și rezultatele pe termen scurt și lung la pacient.

4. Mediu sigur

Mulți pacienți simt că un spațiu virtual este mai primitor și creează mai puțin sindromul hainei albe. Telemedicina vă permite să alegeți un mediu care să vă facă să vă simțiți în siguranță și confortabil. Fie că este vorba de confortul propriei case, de la serviciu sau de pe tot globul, opțiunile personalizate pot crea o atmosferă mai deschisă și mai relaxantă.

5. Numiri viitoare la timp

Serviciile de sănătate mintală sunt la mare căutare. Pacienții așteaptă adesea trei luni sau mai mult pentru a-și vedea furnizorul de servicii de sănătate mintală. Puteți face rapid o programare cu un psihiatru sau psiholog și puteți consulta un furnizor în decurs de două zile până la două săptămâni (diferă în funcție de stat/furnizor). Aceștia vă pot sfătui cu privire la următoarea vizită și vă puteți rezerva cu ușurință următoarea programare folosind instrumentul de urmărire prin aplicația Nexyo. Această ușurință în utilizare vă poate ajuta să adoptați o abordare mai proactivă a bunăstării dumneavoastră mentale.

6. Costuri reduse de asistență medicală

Cercetările arată că telemedicina oferă beneficii economice atât pentru pacienți, cât și pentru furnizori. Accesul sporit la îngrijire poate reduce nevoia de vizite costisitoare la urgență. De asemenea, atunci când pacienții adoptă o abordare proactivă a tratamentului, pot evita nevoia potențială de îngrijire psihiatrică sau de urgență pe termen lung. Cercetări suplimentare arată că sprijinul pentru sănătatea mintală prin telemedicină este la fel de eficient ca o întâlnire în persoană. Făcând o întâlnire virtuală, puteți reduce costurile de transport și timpul necesar liber de la muncă.

7. Anonimat, confidențialitate și confidențialitate

Programările pacienților sunt private și confidențiale. De fiecare dată când vă conectați cu un medic, acesta este pe o platformă securizată, iar informațiile dvs. de sănătate sunt protejate de liniile directoare de telemedicină HIPAA, American Telemedicine și American Medical Association. În afară de scopuri de tratament și de facturare, numai dvs. puteți decide cine are acces la înregistrările dvs.

Doctor La Cerere

Nexyo oferă acces 24/7 la medici, psihiatri, psihologi, terapeuți și alți experți medicali, ceea ce înseamnă că îngrijirea este întotdeauna disponibilă, oricând și oriunde. Selectează și vezi furnizorii tăi preferați din nou și din nou, chiar de pe smartphone, tabletă sau computer.