Cititorii fideli vin după tine

Am observat că cititorii fideli, indiferent unde ai scrie, că scrii pe un blog cu domeniu, că scrii pe un blog gratuit, cititorii tăi fideli vin după tine, trebuie doar să-i anunţi cumva, cu un articol, un link, ceva, orice.

Am observat lucrul ăsta imediat ce mi-am deschis un alt blog, blog-ul meu personal, eu scriind în trecut pe un alt blog personal, care încet încet a devenit unul general. Trebuia să fac cumva să am şi locul meu personal, din nou, pentru că erau destul de încurcate lucrurile dincolo, pe cel general. Şi uite aşa a apărut blog-ul ăsta, printre alte câteva motive.

Deci, reţine, dacă eşti blogger, ai câţiva cititori fideli şi decizi să te muţi pe un alt blog, nu-ţi face griji pentru că nu-ţi vei pierde cititorii fideli, ei vor venii întotdeauna după tine, vor vrea să-ţi citească noile articole indiferent că scrii pe Popescu.Ro sau pe Popescu.BlogSpot.Com.

Bănuiesc că fiecare blogger s-a gândit măcar o dată să se mute de pe blog-ul actual pe altul, motive ar fi destule, probabil “trecerea la un domeniu şi hosting sau renunţarea la domeniu şi hosting deoarece nu sunt bani pentru întreţinerea lor” sunt cele mai întâlnite motive.

Pe lângă ceea ce tocmai am scris mai sus, fac şi puţin offtopic, ştiu că în ultimele 4 zile nu am reuşit să scriu nimic, nu am nici un motiv, am amânat, am amânat până când câteva ore s-au transformat în zile. Astăzi am vrut să mă pun un picuţ pe treabă şi să scriu ceva mai mult, sper să nu mă opresc doar la acest articol şi să mai scriu ceva, tot azi. Pe de altă parte, este duminică, Provocarea pe care am acceptat-o săptămâna trecută a fost un real eşec şi sunt dezamăgit şi ruşinat să spun asta, nu am reuşit să fac nimic din ceea ce mi-am propus.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*