Îngrijirea părului – produsele alese de noi ne fac bine sau mai mult rău?

Lucrurile pe care le facem zi de zi ne definesc și pot spune multe despre fiecare dintre noi. Chiar dacă nu le mai dăm importanța necesară și nu ne gândim foarte mult la ele pentru că devenit deja niște obiceiuri pe care le facem de multe ori în mod mecanic, mai mult subconștient, nu înseamnă că ele nu contează cu adevărat. Fac referire aici la obiceiuri precum dușul, spălatul pe dinți din fiecare zi și chiar îngrijirea părului pe care o facem cu diferite produse achiziționate din magazinele fizice sau magazinele online, în funcție de comoditate și cum ne-am învățat să cumpărăm. Modul în care tratăm aceste lucruri și produsele folosite ne pot da o imagine mai mult sau mai puțin satisfăcătoare. De multe ori, produsele cumpărate de noi doar pentru că sunt la un preț bun și ne-am învățat să cumpărăm tot ce este mai ieftin nu ne fac bine și distrug pielea sau părul de la o spălare la asta. Astfel, în loc să facem un bine corpului nostru, ajungem să ne facem rău puțin câte puțin.

Produse care fac bine părului

Un șampon uscat 200 ml Bare poate fi un produs de care majoritatea femeilor au nevoie în setul lor de produse de îngrijire personală. Un șampon uscat este un produs de curățare a părului fără apă, ci printr-o pudră de curățare sau un spray care se usucă foarte rapid. După utilizarea acestui produs, părul tău va arata exact ca după o spălare cu apă și șampon tradițional, doar că nu va mai trece prin procedura de spălare clasică care distruge foarte multe fire de păr. Este evident că acest produs cu poate ține locul la nesfârșit spălării clasice de care avem nevoie cât mai des, ci doar reprezintă o alternativă potrivită pentru momentele în care ești foarte grăbită și ai timp pentru a spăla părul, a-i aplica tratamentele necesare și a-l usca corespunzător.

Dacă nu ești foarte mândră de stare părului tău, fie că este mult prea gras, mult prea rigid sau arată foarte nesănătos, ar trebui să achiziționezi o mască de păr Daily Defense cu Keratin&Jojoba care hidratează cu succes firele de păr, îi oferă strălucirea de care are nevoie și îl face să devină mult mai pufos, moale, foarte ușor de aranjat și descâlcit. Pentru doamnele și domnișoarele care au mai utilizat aceste tipuri de produse este deja știut faptul că aceste măști se aplică, de regulă, o singură dată pe săptămână. Doar în cazurile în care părul tău arată foarte deshidratat și este foarte aspru puteți folosi o astfel de mască de păr pentru 2-3 folosiri pe săptămână. Ca în orice caz, nu este bine să facem exces.

Pentru a evita neplăcerile provocate de unele produse pentru îngrijire a părului care ajung să ne facă mai mult rău decât bine, este indicat să renunțăm să cumpărăm produse care aparțin unui brand necunoscut, cu nume ciudate sau chiar contrafăcute. Întrebați medicii care produse vi se potrivesc cel mai bine și nu evitați nici să discutați cu prietenele voastre despre probleme de acest gen și modul în care ele le-au rezolvat, dar și produsele pe care le-au folosit. De multe ori, este mult mai bine să învățăm din experiențele prietenilor decât să trecem personal printr-o problemă pentru a ne demonstra nouă că un produs chiar nu este bun pentru noi.

Mai sus am prezentat doar două produse care ne sunt de un real ajutor, dar lista lor este una foarte lungă, cu multe produse de calitate care ne sunt folositoare în viața cotidiană. Alegeți cu grijă produsele pe care le folosiți de zi cu zi și nu vă zgârciți când vine vorba de imaginea și sănătatea voastră!

Str. Garii nr. 4/D, Gheorgheni, Jud. Harghita 535500

[email protected]

Tel — 0770411081 Cristinoiu Andrada [RO]

Tel — 0755877780 Moldovan Emil-Iuliu [RO] [HU]

Luni-Vineri — 09:00-17:00

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*