Sunteți pregătiți pentru Black Friday?

Mâine este Black Friday, mult așteptata zi de reduceri. Eu era să fac o mare greșeală imediat după ce mi-am atins targetul, provocarea care mi-a adus o sumă frumușică de bani a fost pentru a-l aduce pe Moș Crăciun mai devreme pe la mine, l-am învățat cam prost. În 2010 îmi aducea un Laptop HP 620, iar în 2011 laptop-ul de pe care scriu acest articol, tot un HP, de data asta un Presario CQ56. Acum însă, vreau ceva mai puternic, ultimii doi ani m-am axat doar pe ce era mai ieftin și mă uit că din 2010 până în 2011, un laptop cu aceeași configurație ca atunci a ajuns la prețuri cuprinse între 1000 și 1200 RON, iar pe atunci cel mai ieftin era 1800 RON, deci vă dați seama că în doi ani de zile au scăzut foarte mult prețurile la laptopuri.

Să revin la greșeala pe care era s-o fac, eram în dubii între un i3 cu placă video dedicată și un i5 cu placă video integrată, aș fi optat pentru i3 în primă fază, era și mai ieftin cu 300 RON, însă bine că nu m-am grăbit și nu mă grăbesc, la noapte vine Blacky și trebuie să fiu pregătit. Deja am 5 laptopuri pe care le vizez și aștept să văd ce reduceri primesc acestea. După ce-l comand și-l și primesc, poate mă bag și eu să-i fac un review, primul de altfel.

După cum spune titlul, eu m-am pregătit un picuț pentru Black Friday, însă astăzi am mai adăugat mai multe prostioare pe listă, bugetul fiind destul de mărișor, este o ocazie bună să cumpăr mai multe gadget-uri și să le țin în cutie, ba pentru a face un cadou, ba pentru când mă lasă unul pe care-l folosesc și alte motive, cel mai important motiv ar fi reducerea substanțială.

Deși am două sisteme audio, unul bătrân care are mai bine de cinci ani, în vară mi-am luat unul mai puternic, dar acum am dat de o ofertă de nerefuzat, deci mai adaug un sistem pe listă. Și deși am o cameră foto BenQ de 14MP, o să mai iau una Samsung pentru a o ține în cutie, poate o voi face cadou cuiva, poate o să rămână la pastrat, poate o să fac un concurs, poate…

Pe lângă astea, toată luna asta mi-am aruncat ochii la o imprimantă multifuncțională, eu având doar una clasică, coloră care doar scoate. O reducere masivă de 46% am văzut la Flanco, la un preț de 199 RON, băi și e mare rău, are și Fax și Wi-Fi, pe lângă Scanner-ul de care am mare nevoie. Pe un mouse de la Microsoft am mai pus ochii, un expresor de cafea și, un telefon, la 49 RON, dăla simplu, cred că o să iau trei bucăți, să le am la cutie. Tata lucrează într-un mediu în care telefonul i se umple de praf și mizerie și le strică cam des, deci o să-i mai reînoiesc eu telefonul o dată la câteva luni. Îmi mai caut și un stick de 32 GB și nu cred că mai am nevoie de nimic, dar cine știe, mâine poate-mi mai sar diferite obiecte în ochi și le voi lua.

Voi v-ați pregătit de Black Friday? Aveți de gând să vă achiziționați ceva?

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*