Iya.ro – un ajutor pentru proaspetele mămici

Unul dintre cele mai fericite momente din viața de cuplu este, fără doar și poate, momentul în care aflați că o să deveniți părinți în viitorul apropiat. Atunci când familia se extinde vor crește și responsabilitățile, iar întreaga viața a celor doi adulți vor avea un singur scop – ca cel mic să aibă tot ce își dorește și să se împlinească din toate punctele de vedere. Pentru asta sunt foarte mulți pași de parcurs, plini de momente frumoase și acțiuni care vor deveni amintiri plăcute care vor fi amintite peste mulți ani.

Atunci când aștepți un copil, cel puțin din perspectiva mamei, pregătirile nu se fac doar pentru bebeluș, ci și pentru mamă. Cumpărăturile imediat următoare după aflarea veștii nu trebuie să se desfășoare doar în magazinele de haine pentru copii, cărucioare pentru copii, jucării, scutece și așa mai departe, ci și în magazinele de haine gravide – Iya.ro. Pentru că este o perioadă solicitantă pentru proaspetele mămici, cel puțin în primii ani, acestea au nevoie de diferite accesorii care să le facă viața mai ușoară în noua lor postură, cea de mamă.

Fiecare copil este cel mai atașat de propria mamă, iar această relație foarte apropiată începe încă din primele zile de viață a bebelușului. Copiii nu se hrănesc doar cu laptele de la sânul mamei, ci și cu dragostea oferită de acestea și toată atenția de care au nevoie. Nopțile lipsite de somn și zilele extrem de obositoare devin o obișnuință, dar fiecare mamă își găsește puterea de a continua din dragostea purtată pentru micuțul sau micuța care a stat în pântecul ei timp de nouă luni.

Și pentru că acum este perioada rece, iar mămicile trebuie să-și continue activitatea de creștere a copilului, magazinul online care oferă haine pentru gravide menționat mai sus pune la dispoziție o colecție de haine care să se potrivească sezonului rece. O să menționăm în rândurile de mai jos câteva articole care sunt de un real ajutor.

Rochia din imaginea de mai jos este ideală pentru fiecare lună de sarcină, dar și pentru perioada de alăptare. Fiind un material de înaltă calitate, această rochie Zahra Terracotta poate fi folosită și pe post de pijama. Rochia are un aer romantic, iar detaliile din zona decolteului o fac foarte atrăgătoare și face fiecare femeie să se simtă bine îmbrăcând-o. Nu are mâneci și este în proporție de 95% din bambus, este antialergic și biodegradabil. Toate aceste lucruri o fac să fie o alegere perfectă pentru mămicile care vor să arate foarte bine zilnic.

Următorul produs este reprezentat de un set pijama Mi Armor cu care fiecare tânără mămică va arăta într-un mare fel. Nu este o pijama obișnuită, care inhibă orice gând de erotism, ba dimpotrivă, are un aspect deosebit, iar halatul din același material și același model completează perfect această îmbrăcăminte de noapte. Nu spune nimeni că în timpul sarcinii sau a alăptării nu trebuie să mai arăți bine. Datorită acestui accesoriu vestimentar vei arăta excelent în timpul puținului tău somn, dar și în activitatea de supraveghere a celui mic pe timpul alăptării. La fel ca produsul anterior, acest set de pijama oferă confortul de care fiecare mămică are nevoie și este antialergic, biodegradabil și ideal pentru perioada alăptării datorită design-ului smart.

Schimbăm puțin registrul hainelor pentru gravide și trecem la un hanorac ideal pentru perioada rece care poate reprezenta un real disconfort pentru proaspetele mămici sau pentru femeile gravide. Este cu atât mai folositor cu cât îndeplinește două funcții în același timp. Poate fi purtat în perioada dinaintea sarcinii deoarece are spațiul necesar pentru burtică, dar și ca un hanorac cu ajutorul căruia îl poți transporta pe cel mic, exact ca în imaginea de mai jos. Materialul gros și foarte comod îl face un accesoriu vestimentar tot mai căutat de viitoarele sau proaspetele mămici, acest hanorac putând fi purtat chiar și după aceste perioade ca un hanorac obișnuit numai bun pentru perioada rece. Dacă optați să îl folosiți și pentru transportul bebelușului, acest hanorac are o glugă simpatică pentru cei mic cu două urechiușe.

INFORMAȚII COMPANIE

IYA CONCEPT TRADE SRL – Nr. inreg. 1409/2018

Adresa: Strada General Dragalina, Nr. 120, Turda, jud. Cluj

Punct de lucru: Strada Lianelor, Nr. 8, Turda, jud. Cluj

CUI: 39189259

Reg. com.: J12/1409/2018

IBAN: RO39BTRLRONCRT0445715701

Banca Transilvania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*