Editura Self Publishing – soluția rapidă și eficientă pentru cartea ta

Editura Self Publishing

Editura Self Publishing este cea mai căutată soluție, deoarece publici o carte în mod rapid și eficient.

Datorită procesului lent de publicare la o editură tradițională, răspunsurilor care sosesc destul de greu, contractelor stufoase și pierderea parțială a controlului asupra operei, tot mai mulți autori de carte optează pentru editura self publishing. Autopublicarea devine astfel una dintre variantele preferate de scriitori. Să intrăm însă în detalii și să vedem concret ce presupune pulicarea în regim self publishing și ce anume oferă o editură self publishing.

Ce este  o editură self publishing?

Self Publishing-ul sau autopublicarea se referă la un autor care finalizează întregul proces de publicare – inclusiv tipărirea, editarea, corectura, formatarea, designul copertei și marketingul cărților – pe cont propriu sau cu propriile resurse. Acest lucru se face fără ajutorul unui editor sau al unei edituri, în mod tradițional.

Editura Self Publishing  acoperă toate aspectele procesului de publicare – de la editare, la realizare de cărți electronice, de la design și până la distribuție. Editura Self Publishing le permite autorilor să creeze și să se autopublice, într-o manieră demnă de raftul oricărei librării. Autorii care publică prin intermediul unei astfel de edituri pot spune că s-au autopublicat deoarece, în regim de self publishing, aceștia achită costurile necesare serviciilor și dețin controlul total asupra produselor create.

Care sunt avantajele în self publishing?

Editura Self Publishing vă permite să vă definiți propriile costuri și să vă gestionați timpul după bunul plac, să câștigați un profit consistent în urma vânzărilor și să vă comercializați opera după cum preferați. Dacă publicați astfel, aveți și un control creativ nelimitat asupra titlului, design-ului, formatului etc. Totodată, printr-o editură self publishing, aveți garanția totală că veți fi publicat în scurt timp și cartea va ajunge pe piață rapid.

Cum alegi o editură self-publishing?

Cheia succesului pentru alegerea unei edituri self publishing este să faceți o cercetare în prealabil. În general, se recomandă o editură self publishing care poate oferi toate sau majoritatea serviciilor de publicare și marketing deoarece se adaugă coeziune produsului final. Analizați cu atenție, cereți o ofertă, discutați și ulterior luați o decizie finală.

În mod cert, publicarea în regim self publishing este în topul preferințelor pentru a rămâne. Autorii care se autopublică au succes. Marketingul pe internet precum și rețelele sociale ajută autorii care optează pentru autopublicare să-și pună cărțile în fața potențialilor cititori și cumpărători. Când publici singur, controlul și succesul cărții sunt în mâinile tale!

HOUSE of Media & Publishing RK Evolution oferă suportul necesar și toată gama de servicii necesare pentru publicarea în regim self publishing. Apasă pentru detalii despre RK Evolution House Publishing!

Publicarea și marketing-ul realizate în mod profesionist vă vor ajuta să vă creați și să vă vindeți cărțile mai eficient! Totodată obțineți sfaturi exclusive de la specialiștii noștri cu privire la accesarea fiecărui serviciu necesar. Echipa noastră de experți în scriere și publicare este condusă de pasiunea de a ajuta autorii să aibă impact prin cărțile lor.