Fotoliile de masaj, terapia de zi cu zi – afla cum poti ameliora durerile in zona cervicala

Fotoliile de masaj sunt o modalitate excelenta de a avea la indemana masajele diverse, ce pot atenua durerile. Daca ne gandim mai ales acum, in perioada in care activitatile sunt tot mai limitate, cand multi isi anuleaza programarile de teama unui virus, vizita la spa, la un terapeut, la un maseur, durerile sunt greu de controlat. Dureri cronice, mai usor sau nu de suportat, pot fi ameliorate si tinute sunt control cu masaje zilnice.

Un avantaj major al fotoliilor de masaj asa cum sunt regasite optiunile de la Masatto se refera la relaxarea muschilor. Odata ce te ridici dintr-un astfel de fotoliu de masaj, te simti mai revigorat, plin de energie si buna dispozitie. Nu doar ca actioneaza direct, local asupra unor zone ale corpului, insa maseaza complet, din cap pana in picioare. In functie de model, fotoliile de masaj de la Masatto maseaza inclusiv talpile.

Masaj complet: pentru gat, umeri, spate, brate, coloana, sezut, picioare.

Bonus: durerile sunt ameliorate si starea de bine imbunatatita, masajele echivaland cu activitatea fizica, cand stimulezi circulatia si pui in miscare toti muschii. Cresti nivelul de endorfine. Elimini starile de moleseala, de nervozitate, dupa caz, stari ce se asociaza cu perioadele si puseele de durere.

Pentru dureri in zona cervicala – cum te ajuta masajele

In unele cazuri, cum sunt cei diagnosticati cu spondiloza cervicala spre exemplu, masajele trebuie sa aiba rol terapeutic si sunt o indicatie a medicului curant. Pentru ceilalti care au nevralgii cervicale, dureri in zona ceafa, umeri din cauza posturii necorespunzatoare cand lucreaza in fata laptopului spre exemplu, masajele sunt indicate si pot combina diverse tehnici.

Incalzirea – toata lumea stie ca prin incalzirea zonei dureroase se instaleaza o stare de bine.  Nu mai simti zona cum pulseaza de durere. Asadar aceasta functie din fotoliile de masaj de la Masatto este utila. Incalzesti zona spatelui si simti o stare de bine, mai ales ca din cauza durerii cervicale resimti durere si in alte zone ale corpului. Cel mai adesea insa, durerea cervicala este asociata si cu durerile de cap.

Tehnici variate si cu intensitate reglata – in functie de cat suporta fiecare sau de cat de contractati sunt muschii din aceasta zona, masajele pot include functia de framantare, frectionare, tapotament, presare, etc. Important este ca acestea sa atinga punctele de maxima tensiune si sa relaxeze musculatura. 11 programe – in functie de tipul de fotoliu ales –  diferite sunt indeajuns pentru a avea de unde alege ceva potrivit fiecaruia.

Scanare corporala – daca te gandesti cum este posibil sa ai parte de un masaj cervical corect de vreme ce tu esti mai mic/a de inaltime spre exemplu, afla ca o functie interesanta a fotoliilor de masaj te va ajuta si in acest sens. Vorbim despre scanarea corporala, ajustand totul astfel incat masajul sa fie cat mai precis aplicat.

Mai mult decat atat, in acompaniamentul masajelor este si muzica, pentru ca fotoliile de acest gen au si functia bluetooth si boxe integrate. Afla mai multe despre acestea din cadrul paginii oficiale sau programeaza o vizita la showroom si testeaza fotoliul dorit.