Începe-ți dimineața cu capsule cafea făcute special pentru tine

Vă doriți să savurați o cafea bine făcută si aromată care să vă ofere energie pe întreaga zi, dar să nu pierdeți prea mult timp cu prepararea acesteia şi nici să nu dați foarte mulți bani pe ea? Alegeți să diversificați şi preparați-vă cafeaua perfectă în doar câteva secunde fără prea mult efort. Cu doar câteva capsule de cafea vă puteți bucura de  băutură caldă dimineața sau în oricare moment al zilei.

Sunt foarte uşor de folosit şi la îndemâna oricui. Dacă într-o dimineață sunteți pe fugă şi nu aveți suficient timp, doar introduceți o capsulă în aparat şi aşteptați să fie gata. Aceste recipiente sunt nişte doze mici din plastic ce conțin cafea proaspăt macinată şi sunt ambalate perfect pentru a păstra gustul clasic plin de savoare si prospețime.

Capsule de cafea – în game variate

De-a lungul timpului aceste capsule de cafea au început să fie din ce în ce mai răspândite şi să apară o varietate din ce în ce mai mare. Spre deosebire de cafeaua normală care o data intrată in contact cu aerul îşi pierde din savoare, capsulele îşi pastrează aroma constant prin simplul fapt că nu intră în contact cu aerul şi în plus conțin o cantitate de cafea necesară pentru o singură ceașcă. Recipientele sunt fabricate din folie de aluminiu cu un film interior din plastic astfel încât cafeaua nu poate intra în contact cu aluminiul.

Capsule Cafea - Kafferoma
Capsule Cafea – Kafferoma

Un criteriu foarte important care pune pe prim loc capsulele de cafea sunt aparatele moderne. Față de vechile aparate unde puteai întâmpina probleme, noile espressoare sunt simple, nu fac mizerie şi nu-ți dau bătăi de cap. Doar trebuie umplut rezervorul cu apă şi trebuie introdusă o capsulă în aparat pentru a fi perforată. Invenția capsulelor de cafea a revolutionat consumul de cafea, alimentând astfel popularitatea celei mai disctinctive bauturi, cafeaua neagra mică, puternică, aromată și robustă, cunoscută sub denumirea espresso.

Rezultatul acestui procedeu constă într-un shot concentrat de cafea încoronat cu semnul disctinctiv și anume, spuma groasă și delicată, de culoarea alunei care este cunoscută sub numele de cremă.

O mică confuzie se face adesea între capsule şi monodoze. Monodozele reprezintă o subcategorie a capsulelor, dar se pot diferenția foarte uşor. Capsulele au un ambalaj din plastic pe cand monodozele au un ambalaj din hârtie specială infuzabilă.

Capsule de cafea și beneficiile acestora

În timp, s-au făcut numeroase cercetări asupra cofeinei şi s-a dovedit că are un efect benefic asupra corpului uman doar atunci când este consumată moderat.

Pentru o mare parte din oameni aceasta a devenit o rutină zilnică, însă foarte mulți nu cunosc pe deplin beneficiile aduse organismului. Dacă mergeți la sală sau faceți orice tip de antrenament, cafeaua este un foarte bun stimulent care nu trebuie să lipsească. Veți putea observa ca performanța creşte semnificativ față de persoanele care nu consumă.

Un consum de trei sau patru capsule de cafea pe zi vă poate influența într-un mod pozitiv starea fizică, mentală, dar şi cea socială. Cafeaua este o băutură energizantă de culoare închisă care nu conține calorii și contribuie cu substanțe minerale precum fierul, potasiul, magneziul și manganul. Acesta probabil este cel mai cunoscut beneficiu al cafelei.

Majoritatea persoanelor o consumă deseori pentru acea doză de energie pe care o oferă atunci cand au parte de o zi încărcată sau trebuie să învețe din greu pentru un examen. Astfel, s-a dovedit faptul că ea ajută la menținerea concentrării şi îmbunătățeşte memoria pe termen scurt.

Este foarte bogată în antioxidanți şi sunt asimilați mult mai uşor de către organism comparativ cu antioxidanții din fructe. Un factor foarte important pe care cafeaua îl îndeplineşte este faptul că protejeaza ficatul, dar ne protejează şi împotriva bolilor precum ciroza, cancerul, alzheimer, parkinson şi diabet.

Alegeți propriile capsule de cafea de pe kafferoma.ro

Există o gamă foarte variată de capsule de cafea. Acestea sunt diferite din punct de vedere al intensitații, al aromei, al calitații, dar şi al prețului. Veți gasi pe site-ul kafferoma.ro peste 400 de sortimente accesibile tuturor ca preț și chiar şi cei mai pretențioşi clienți vor putea găsi sortimente care sunt pe placul lor.

O cafea de calitate este destul de dificil de găsit astăzi în Romania, fapt pentru care kafferoma.ro face primul pas în vederea comercializării capsulelor și cafelei care să respecte toate exigențele consumatorilor din România.

CONTACT

Vero Mol Caffe Srl

RO40973623 – J1/845/2019

 L.Prigoanei nr.1, Sebes – Alba

 0755.456.013

[email protected]

FaceBook – https://www.facebook.com/kafferoma/