Mobilier de baie pentru tine si familia ta

Mobilierul pentru baie este esential pentru a optimiza spatiul si a oferi cat mai mult spatiu de depozitare. Suspendat sau in picioare, de diferite dimensiuni si stiluri, mobilierul de baie este disponibil din multe materiale, naturale sau sintetice, de care va depinde estetica lui, dar si durabilitatea si usurinta de intretinere. Savini Due prezinta toate criteriile de care sa tii cont pentru a alege mobilierul potrivit pentru baia ta.

Cand te decizi sa alegi un mobilier de baie, trebuie sa tii cont de toate aspectele necesare, dimenisuni, estetica, stil. Astfel iti vei crea un loc placut si simplu de intretinut. Forma dreapta sau curbata, dulap cu sertare sau dulap simplu, un lucru este sigur: majoritatea pieselor de mobilier au linii, a caror puritate este sporita si mai mult de absenta manerelor. Veti gasi colectii de mobilier modular in toate culorile la moda pentru baia familiei tale.

Mobilier de baie modular

Coloane, rafturi, dulapuri unice? Pariati pe acest tip de mobilier de baie modular! Ne bazam pe tentinta momentului. Dulapul de baie suspendat suspendat si modular! Si de ce sa nu te joci cu diferite elemente mici, care sunt suprapuse cu finete sau fixate pe perete prin deplasarea lor pentru a crea un efect destructurat sau nu.

Ceea ce este avantajos este ca iti poti face baia exact cum vrei tu, sa o personalizezi complet si sa aiba si un design exclusivist. Un adevarat creator de atmosfera, acest mobilier modular se adapteazala la toate stilurile decorative si la cel pe care l-ati ales si voi! Dulapul de baie incalzeste orice baie lipsita de autenticitate. Efect mineral pentru un decor Zen, stil mobilier retro pentru un decor fermecator, iar un lucru este sigur: mobilierul de baie modular se pliaza in functie de toate dorintele tale. Cu atat mai multe motive pentru a nu va rasfata in voie.

Joaca-te cu un set frumos de culori pastelate, materiale diferite sau pariaza pe mobilier de baie din aceeasi colectie pentru o mai mare armonie. Este o chestiune de gust si de cat spatiu aveti. Aceste piese de mobilier au un avantaj semnificativ, sunt mai putin supuse umiditatii in baia ta si sunt mult mai protejate. Cu toate acestea, trebuie sa fii sigur ca peretele tau il va sustine in totalitate.

Inainte de a va grabi sa va cumparati mobilierul dorit, verificati daca exista suficient suport pentru a-l tine bine fixat. Retineti ca va trebui sa achizitionati elementele de fixare corespunzatoare daca nu sunt vandute impreunacu mobilierul. Daca aveti indoieli, contati pe produsele de calitate si serviciile oferite de Savini Due.

Asadar, alege un mobilier de baie bine structurat, placut si usor de intretinut. Calitatea este cea care da nota finala baii tale. Inainte de a face alegerea, amintiti-va ca aceasta baie este o necesitate. Prin urmare, mobilierul tau trebuie sa fie usor de curatat. Evident, suprafetele lacuite si lucioase necesita o intretinere foarte mica datorita calitatii materialelor. Inspira-te din multitudinea de piese de mobilier de baie si alege ceea ce este potrivit nevoilor tale cat si a familiei.

Pagina de FaceBook Savinidue.ro – https://www.facebook.com/savinidueromania/