Munca pe langa casa iti aduce aminte ca ai nevoie de un fierastrau electric

Acum mai mult ca oricand ne amintim de lucrurile de pe langa gospodarie, pe care le-am amanat, pe care nu le-am mai facut. Un fierastrau electric este spre exemplu necesar pentru cei care au casa, curte, unde copacii trebuie toaletati. Este genul de unealta practica ce merita investitia. Cat despre ce este rentabil de ales trebuie tinut cont de tot ce implica folosirea fierastraului.

In magazinele de profil, cum este Bricolaj Market, regasim variante diverse de fierastraie, in functie de procedurile ce urmeaza sa fie realizate fiind ales si tipul necesar. Pentru gradinarit sau tamplarie, acestea cunosc varietate in tipologie.

Fierastrau electric cu lant

Este unul dintre cele mai populare tipuri, denumit de asemenea drujba. Este adesea utilizat de cei care au sisteme de incalzire pe baza de lemn, necesar asadar a fi taiat constant. Un fierastrau electric, pentru a fi usor de folosit, trebuie sa aiba si functii care protejeaza utilizatorul, sa aiba un consum optim si functionare perfecta, pentru a nu ingreuna procesul de taiere.

Un motofierastrau electric, cu sau fara acumulator, este indicat mai ales pentru ca este usor de folosit. Costurile sunt si ele nu foarte mari la achizitie, deci cu atat mai bine. Totusi, lantul se misca incet si in plus dependenta de alimentare ar putea sa impuna ceva probleme. Daca este preferata varianta cu acumulator trebuie avut in vedere ce autonomie are si in cat timp se poate incarca.

Ca tot vorbeam de lant, acesta este important. Dimensiunea sa, greutatea per total a fierastraului, sunt elemente care contribuie la alegerea facuta. Degeaba ai fierastrau daca acesta este greu si ingreuneaza procesul in sine, de taiere.

Vei gasi optiuni cu manere ergonomice, cauciucate chiar, ceea ce faciliteaza si modul in care folosesti aceasta unealta. Unele modele au sistem de intindere rapida a lantului sau sistem de fixare fara scule pentru garnitura taietoare.

Sa vorbim despre preturi

Daca dupa aceasta intreaga analiza fierastrul gasit are si un pret mic atunci ai gasit varianta ideala. Totusi, este de asteptat ca pentru calitate sa platesti. La Bricolaj Market vei gasi o gama destul de variata de fierastraie. Dupa ce analizezi functii, functionare, de la ce brand sunt si ce garantie au poti face selectia si pe baza pretului. Variante de tip hobby sunt de preferat.

Orice achizitie facuta din cadrul acestui eshop inseamna posibilitate de a cere consiliere, asistenta tehnica. Este poate cu atat mai usor sa decizi ulterior, dupa ce ai toate informatiile si sfatul unui cunoscator. Bricolaj Market inlocuieste practic toate serviciile clasice si in versiunea online pune la dispozitie profesionisti gata sa-ti raspunda. Altfel spus, nu esti cu nimic dezavantajat de aceasta varianta de cumparare.